Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Detta ett år programmet helt ges på engelska riktar sig till unga chefer med potential att bli globala företagsledare. Programmet utrustar dem med en fördjupad förståelse av den europeiska affärssammanhang och bygga de färdigheter som krävs för att utmärka sig i komplexa internationella miljöer i ledande befattningar eller att starta egna företag.

Programmål

Den internationella MBA-programmet är utformat genom att dra från vår långa erfarenhet inom utbildning högkvalificerade chefer och genom att införliva viktiga delar till ett internationellt program. Case diskussioner ge deltagarna möjlighet att utbyta idéer med deltagare från hela världen. Lagarbete ger en möjlighet att samarbeta med människor som har olika yrkesbakgrund och därmed olika perspektiv på affärsfrågor. Det är den perfekta lanseringsplattan för en framgångsrik karriär inom internationell verksamhet och för att få toppledande positioner.

Varför välja INTERNATIONAL MBA-program?

+ Campus ligger i hjärtat av de största affärsdistrikt i Europa: La Défense

+ Välj valfria att skräddarsy programmet till affärsintressen

+ Program design kombinerar teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet och kompetensutveckling

PROGRAM INNEHÅLL

IMBA är en heltid program kombinerad teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet och kompetensutveckling. Således, genom läroplanen deltagarna förvärva grundläggande kunskaper om ledningen tillsammans med förmågan att tillämpa den på konkreta affärssituationer.

Deltagarna starta programmet med en stiftelse modul att behärska nödvändig kompetens för att lyckas med programmets kurser. Senare grundläggande kurser ger en stabil grund av viktiga affärs- och ledarskapskompetenser (t.ex. människor och organisationer, Business Economics, Strategic Management).

Detta följs av ”Advanced” och ”förlängning” moduler som ger kandidater med en djupare förståelse av komplexa frågor i näringslivet (t.ex. Innovation Management, International Negotiation, International Human Resources Management) och en möjlighet att utforska olika affärsintressen.

Den obligatoriska utvecklingen av ett ”Business Plan” sätter teori till praktik. Under hela programmet, är ett internationellt perspektiv bibehålls.

Ansökningsförfarande och krav

Programmet är öppet för kandidater med en doktorsexamen i någon disciplin från ett erkänt universitet och med gott engagemang.

Tillämpliga provresultat: GMAT, GRE eller CAT (för indiska sökande) är föredragna men krävs inte

Antagning till programmet bygger på elevernas ansökan online och översynen av de handlingar som krävs. Intervjuer sker före antagning.

INTERNATIONELLT SKOLARSHIP

IESEG internationella meritbaserat program omfattar en 15-50% undervisning undantag.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad December 3, 2017
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
24,000 EUR
Information
Deadline
Kontakt Skolan
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Slutdatum Dec. 31, 2019
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Slutdatum Dec. 31, 2019