Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationella MBA

IESEG School of Management Lille - Paris

Detta ettårsprogram som helt undervisas på engelska riktar sig till unga chefer med potential att vara globala företagsledare. Programmet utrustar dem med en djupgående förståelse av det europeiska affärssammanhanget och bygger de färdigheter som krävs för att kunna utmärka sig i komplexa internationella miljöer i toppledande positioner eller att starta egna företag.

PROGRAMMÅL

Det internationella MBA-programmet är utformat genom att dra nytta av vår långa erfarenhet av att utbilda högkvalificerade chefer och genom att integrera nyckelelement i ett internationellt program. Falldiskussioner tillåter deltagare att byta idéer med deltagare från hela världen. Teamwork ger möjlighet att samarbeta med personer med olika yrkesbakgrunder och därmed olika perspektiv på affärsfrågor. Det är den perfekta lanseringsplattan för en framgångsrik karriär inom internationell verksamhet och för att få toppledande positioner.

Varför välja det internationella MBA-programmet?

· Programmet kombinerar teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet och kompetensutveckling.

· Programmet är flexibelt så att deltagarna, när de väljer valfria, kan skräddarsy programmet till sina intressen.

· Deltagarna får personlig support genom coaching och ett anpassat karriärutvecklingsprogram.

· Alla typer av bakgrunder accepteras, vilket bidrar till att skapa en berikande och varierande grupp studenter från hela världen

· Metodmetoden används i stor utsträckning för att återspegla de verkliga världens utmaningar, så att deltagarna kan utveckla innovativa lösningar när de löser problem.

· Endast 9 månaders kurser 4-6 månader praktik: möjlighet att vara borta från arbetsmarknaden endast i 9 månader

PROGRAM INNEHÅLL

IMBA är en heltidsprogram kombinerad teoretisk förståelse med praktisk erfarenhet och kompetensutveckling. Genom kursplanen erhåller deltagarna därför väsentlig kunskap i förvaltning tillsammans med förmågan att tillämpa den på konkreta affärssituationer.

Deltagarna startar programmet med en grundmodul för att behärska nödvändiga färdigheter för att lyckas med programmets kurser. Senare ger kärnkurser en robust grund för viktiga affärer och ledarskapskompetenser (t.ex. Människor och organisationer, Företagsekonomi, Strategisk förvaltning).

Detta följs av "Advanced" och "Extension" moduler som ger kandidaterna en djupare förståelse för komplexa frågor i näringslivet (t.ex. Innovation Management, International Negotiation, International Human Resources Management) och en möjlighet att utforska olika affärsintressen.

Den obligatoriska utvecklingen av en "affärsplan" sätter teorin i praktiken . Under hela programmet upprätthålls ett internationellt perspektiv.

Ansökningsprocess

Inträde baseras på varje studerandes onlineapplikation som finns på http: // ansökan . IESEG .fr och granskningen av de nödvändiga dokumenten samt resultatet av en obligatorisk intervju med rekryteringspersonalen. Rullande antagning erbjuds kvalificerade studenter som börjar i oktober 2018 .

INTERNATIONELLT SKOLARSHIP

IÉSEGs internationella meritbaserade program omfattar 15-50% avvikelse från undervisningen.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad November 19, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 1, 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Price
Pris
24,000 EUR
Information
Deadline
Maj 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Sept. 1, 2019
Sista anmälningsdag Maj 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Slutdatum Dec. 31, 2019
Dates
Sept. 1, 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Maj 31, 2019
End of May for Non EU Students and End of June for EU Students
Slutdatum Dec. 31, 2019