Affärsvärlden och den mycket dynamiska och konkurrenskraftiga nuvarande situationen för ekonomisk osäkerhet kräver kvalificerade yrkesverksamma med god kunskap om olika förvaltningsområden och dessutom med personliga och professionella färdigheter, såsom mångsidighet, anpassningsförmåga, reflektion, beslutsamhet och kreativitet. Vilka är fördelarna med att ta en internationell MBA? Den internationella MBA är ledarskapsutbildningen som är enastående, som leder sina deltagare att nå ansvarsområden i ett företag genom att förvärva de ledarskap som krävs för företagsledning och företagsledning. Som sådan, förutom ledarutbildning, garanterar en MBA erkännande från hela näringslivet. Därför är det det bästa programmet för att få och konsolidera nya verktyg och kunskaper, genom erfarenhet, som underlättar övergången till ett bättre jobb i vår professionella karriär.

Internationella MBA Madrid / Shanghai har utformats så att deltagarna kan förbättra och öka kunskapen i företagsledning och administration, arbeta med huvudhanteringsverktygen och stärka deras ledarskap och kompetens. Det är en ledarskapsexamen som fokuserar på att förstå alla områden som är inblandade i förvaltningen av organisationer, med en fullständig översikt över företaget, hur det fungerar och hur det organiseras. Allt detta berikas av de nätverksmöjligheter som finns med de andra deltagande proffs, vår lärare och de proffs som är inbjudna till våra konferenser, diskussioner och aktiviteter, vilket är avgörande för att förbättra professionell positionering.

106823_5.jpg

Skäl för att ta EAE: s Business School International MBA

 1. EAE: s MBA, en av de bästa i världen i Bloomberg ranking
  EAE: s MBA, utnämnd som en av de bästa i världen i världsklassens bästa internationella företagsskolor 2018 av den prestigefyllda amerikanska tidskriften Bloomberg Businessweek. Skolorna rankades 32: a i en lista över de bästa handelshögskolorna i världen för att ta en MBA utanför USA. EAE rankas bland de fem bästa spanska handelshögskolorna för att bli namngiven på den högt respekterade klassificeringen.


 2. anställbarhet
  Professional Careers-tjänsten är inriktad på att styra och åtföljande studenter för att uppnå sina professionella mål och matcha sina förväntningar och intressen med arbetsmarknaden.


 3. International Talent Program
  Programmet riktar sig till studenter som söker internationell professionell utveckling, för att ge dem maximal synlighet bland de multinationella företag som samarbetar med EAE. Verksamheten organiseras sålunda som sysselsättningsworkshops, intervjuer med headhunters och tillträde ges till internationella urvalskonsulter runt om i världen.


 4. Executive MBA Council
  EAE, medlem av Executive MBA Council. Skolan är medlem i Executive MBA-rådet, så alla sina program uppfyller de internationella akademiska och kvalitetsstandarder som krävs av föreningen.


 5. Internationella rankningar
  Utmärkt bland de 65 bästa i Europa och de 200 bästa i världen (QS Global MBA 2018 ranking). För första gången går det in i den europeiska rankingen av bästa MBA och når topp 35 (Eduniversal Best Masters Ranking Worldwide 2016-2017).
 6. Programbana
  EAE MBA var det första allmänna managementprogrammet som skulle ges i Spanien och har nu erbjudits i över 50 år.


 7. Affärsspel
  Den affärsplan som utarbetas under programmet och utbildad av en lärare är nyckeln till den internationella MBA. Syftet med planen är att redogöra för allt innehåll som erhållits på programmet i ett företagsskapande projekt.


 8. Business Networking
  På Business Networking-cykeln kommer studenterna att delta i en serie möten med professionella från stora företag och andra EAE-studenter, tack vare vilka deltagarna har möjlighet att utöka sitt nätverk av professionella kontakter.


 9. Stor liten
  EAE har för första gången startat det nordamerikanska stora och mindre metodiska systemet i Spanien, istället för den traditionella valfria ämnesmetoden.


 10. Soft Skills program
  EAE: s Soft Skills International MBA-program är avsett att hjälpa deltagande professionella att slutföra sin utbildning med strategisk mobilisering av sina personliga färdigheter. Den innehåller tio oberoende månatliga workshops organiserad längs Emotional Skills Model.


 11. Semester utomlands i NYC
  Studenter erbjuds möjligheten att studera en termin utomlands i Pace University - Lubin Business School New York i New York, ett privat högre utbildningsinstitut som har åtagit sig att erbjuda studenter en högkvalitativ global företagsutbildning. Pace University erbjuder våra studenter ett verkligt tillfälle att få insikt i betydelsen av affärssucces, i New York och runt om i världen.
  106826_3.jpg

Förkunskapskrav och examen

Förkunskapskrav

 • Minst 3 års yrkeserfarenhet för att få tillgång till MBA.
 • Har ett engelska certifikat (se tillgängliga alternativ).
 • Ha en kandidatexamen.

Dubbelgrad

Deltagare som lyckats slutföra programmet kommer att få den internationella MBA från EAE Business School och en kandidatexamen från Universidad Rey Juan Carlos (Madrid Campus). Dessutom kommer deltagarna också att få ett examensbevis från Shanghai University.

För att erhålla kvalifikationer som beviljats ​​av EAE och universitetet måste deltagarna uppfylla de krav som ställs av dessa institutioner.

Antagningsprocess

Huvudmålet med antagningsprocessen är att säkerställa kandidaternas lämplighet för programmet, genom att titta på deras yrkeserfarenhet och deras akademiska bakgrund.

Vårt mål är att alla deltagare ska få ut det mesta av den erfarenhet vi erbjuder genom ett sammanhang där de kan utveckla ett långsiktigt förhållande med klasskamrater, föreläsare och alumner.

För att starta antagningsprocessen måste blanketten fyllas i så att EAE: s akademiska kommitté kan överväga ansökan. Om det beslut som utfärdats av akademiska kommittén för det begärda programmet är positivt kan kandidaten slutföra sin anmälan.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Karriärmöjligheter

EAE utvärderar de kompetenser som företag värderar mest och ger vägledning till studenter i detta avseende för att underlätta anställbarhet. Målet är att nå den utvecklingsnivå som arbetsmarknaden kräver.

Program undervisas på:
Engelska

Se 2 fler kurser från EAE Business School International »

Senast uppdaterad December 19, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
12 månader
Heltid
Pris
28,500 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum