Läs den officiella beskrivningen

Den internationella Action Learning MBA är en deltid, blandade program som omfattar filosofi Action Learning. För dem som vill fortsätta efter masterutbildningen, är den internationella MBA perfekt stepping på resan till fortsatt framgång, lärande och genombrott.

Från början, som en internationell MBA student kommer du att fokusera 100% på ämnen som är relevanta för dig och din organisation. Genom forskning och diskussion, kommer du att upptäcka metoder för att lösa problem och genomföra nya planer; tillämpa förändring genom handling. Du kommer att slutföra sex interna uppdrag; Action Learning projekt (ALPS) syftar till att frågor om institutionsnivå. Sedan slutförandet av avhandlingen, tacklar en strategisk organisatorisk situation där olika forskningsmetoder kommer också in för att spela.Replikerar Global Business Environment

De som itu med problem ensam stå ensam, men de som bildar ett starkt team och ta itu med ett problem i en sammanhållen, synergistiskt sätt, ställa utmanande frågor och utforma den starkaste av formler för förändring, de därför förverkliga sina mål i en ge sätt. Av denna anledning, dina klasskamrater från olika affärer bakgrunder, är ditt vinnande lag.

Bedömningen grundar sig på de områden som är relevanta för yrkesverksamma inom en ledande position; Vi kommer att utvärdera din diagnos av problemet, din handlingsplan, din fältforskning, din bedömning av situationen, och hur du genomföra planen för att lösa problemet. Slutligen kommer vi att bedöma din personliga bild av situationen; vad du lärt dig genom processen och vad händer om något du kommer att förändras nästa gång.

Våra specialiserade tränare uppmuntra studerande interaktion och livlig diskussion inom den virtuella klassen miljö. Kända modul lärare och vår egen personal spelar en viktig roll under ditt besök hos oss på de internationella hemvist konferenser. Här har du möjlighet att ställa de mest utmanande frågor, tvist teorier och utbyta inspirerande upplevelser.

Med ytterligare stöd för vår enorma databas online tidskrifter, tidskrifter och ledningens genomgång, oavsett din föremål för intresse, är det inga problem att hitta aktuell betydande och relevant information genom att klicka med musen.

Urvalskriterier

Vara chef eller management trainee

- Håll en B examen eller motsvarande kompetens

- Ha Internet och e-post

- För icke-engelsktalande krävs en TOEFL eller IELTS språktest. Den minsta godkänt för TOEFL är 550 (papper); 213 (dator) eller 79/80 (internet) och IELTS 6,0. Undantag kan övervägas bör modersmål vara engelska och du har slutfört din examen på engelska.


- BSN stipendium

Business School Nederländerna (BSN) Stipendieprogram har gjort 60 partiell stipendier för 2016.


Startdatum:

  • 16 maj 2016
  • 19 September 2016


Ackrediterings:

Den amerikanska ackrediteringsorganisation, Ackreditering rådet för Business skolor och program (ACBSP) och Schweiziska ackrediteringsorganisation (eduQua) har ackrediterat BSN och dess MBA-program.

NRTO, NRTO, Holländska utbildnings - och utbildningsrådet, är paraplyföreningsorganisationen för alla privata utbildnings - och utbildningsorgan i Nederländerna. Den NRTO främjar intressen privata leverantörer av utbildning.


Cedeo grundades 1980 och är ett initiativ av HR-chefer från de största företagen och föreningar i Nederländerna, som stöds av ekonomiministeriet. Omedelbara orsaken till stiftelsen var frånvaron av insikt i kvaliteten på utbudet av företagets utbildningar. Erbjudandet består av över tiotusentals företagsutbildningar, som erbjuds av mer än 8500 organisationer. Utifrån kundernas undersökningar som genomförts enligt köparna, Cedeo tillgodoser behovet av inventeringen och tecknar kvaliteten för köpare av utbildning och utveckling samt övriga HR-tjänster.


WIAL Business School Nederländerna är det första EU-institution att bli dotterbolag i World Institute for Action Learning (WIAL). Med en sådan enastående organisation stöd vår verksamhet, dessa steg signalerar vår avsikt att utmärka sig ytterligare som en rigorös utövare av denna kraftfulla inlärningsmetod.

Varför studera här:


De flesta MBA användning traditionella undervisningsmetoder, Business School Nederländerna har, inom de fastställda gränserna för NVAO förändrades detta tillvägagångssätt drastiskt. Teori inte bara utgör en del av resultatet av dessa Action Learning MBA-program, BSN innehåller också verkliga affärsproblem och utmaningar i läroplanen.


Både student och organisation bär ansvaret för att genomföra projektet. Organisationen måste vara villiga att skydda deras deltagande manager från allt som kan hindra resultatet av projektet. Detta frigör manager i rädsla för vedergällning om ett fel göras. Trial and error är nödvändigt för framgången för ett projekt.

Action Learning är: Att lära tillsammans. Små uppsättningar eller grupper av kamrater i motgång lära känna varandra och inom den sociala strukturen i gruppen lärande sker. Handledare inte längre föreläsning men deltar i kampen mot nya problem, underlätta omorganisationen av tanken och söka efter de rätta frågorna. Uppsättningen är det personliga nätverket för varje medlem.


I Action Learning MBA en lärande situation skapas där chefer utforska och undersöka tillsammans, med en betoning på att ställa rätt frågor, med föreläsare som bygger på deras erfarenheter för att underlätta denna process. Denna ledarskapsutbildning filosofi kräver mycket arbete från både studenter och föreläsare, långt utöver den traditionella förmedla och absorberande av kunskap.


"Ge en man en fisk, mata honom för en dag. Lär en man att fiska, mata honom för en livstid "- Lao Tzu (den ursprungliga åtgärd Learner).

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Startdatum
Nov. 2019
Feb. 2020
Duration
24 månader
Deltid
Pris
27,500 EUR
partiella stipendier tillgängliga
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Nov. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Feb. 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Nov. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Feb. 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum