EFMD Epas Accredited

ESIC Business and Marketing School (ESIC) och Shanghai International Studies University (SISU) har gått ihop för att skapa en unik banbrytande internationell MBA för affärskvinnor / män som är utformade för att förbättra deras ledarskap och ledarskapsförmåga och ge dem kompetens för att lösa komplexa utmaningar i en alltmer globaliserad miljö.

Detta starka partnerskap mellan två ledande kinesiska och europeiska institutioner är ett led för globalt fokuserade yrkesverksamma att förvärva insikt, kompetens, nätverk och tankegång för att bli framgångsrika chefer och chefer i morgondagens affärsmiljö.

pelare


En plats för väst och öst att träffas/>

Fördjupad förståelse av östra och västra affärsmetoder för att ta tillvara affärsmöjligheter i en alltmer komplex global miljö.

Ett program utformat för gränslös förvaltning och globala eliter

Stark tonvikt på interkulturell och gränsöverskridande förvaltning i en multinationell grupp för att skärpa deltagarnas affärssyn.

Första hand global internationell affärserfarenhet

Deltagarna blir bekanta med verkligheten och komplexiteten att göra affärer i väst och öst.

IMBA en överblick


Undervisningsperiod:/>

55% i Madrid och 45% i Shanghai.

Slutprojekt:

Slutprojektet ger deltagarna möjlighet att tillämpa kunskapen och de erfarenheter de fått under programmet, både i Europa och Kina, till ett verkligt problem. Med stöd av fakulteten från ESIC och SISU kommer deltagarna att designa, utveckla och presentera individuellt en riktig affärsplan i Kina i slutet av programmet.

Inlämningen sker i september och presentationen i mitten av april det följande året. Kandidater kan återvända till sina hemländer efter avslutad undervisningstid i slutet av juni, lämna in projektet per post och presentera det via Internet.

Grader tilldelas efter avslutad:

Internationell MBA från ESIC Business and Marketing School och MBA från Shanghai International Studies University.

Studentprofil:

Entreprenörer som vill bredda sin kunskap om internationell affärspraxis, omorientera sin karriär eller uppdatera sin förvaltningskunskap med ett globalt fokus. Dessutom bör deltagarna vara passionerade om de möjligheter som globaliseringen medför och de förändringar i den affärsmiljö som detta skapar.

Lär ut metoder:

Studentcentrerat lärande guidat av lärare, handledare och mentorer för att förstå, öva, reflektera och tillämpa både ämnesspecifik kunskap och överförbar kompetens. Syftet är att skapa en god aktionscykel - feedback-analys-åtgärder för deltagarna. Alla leveranser är på engelska. Under perioden i Shanghai deltar deltagarna i MBA-programmet på SISU.

Kinesisk språkkurs:

Programmet innehåller en kinesisk språkkurs under vistelsen i Shanghai.

Ytterligare dubbelgraderingsalternativ:

Efter avslutad undervisning i Shanghai kan deltagarna fortsätta sina studier i 6 månader vid Florida International University (extra avgifter tillkommer) och få en Master of International Business.

Ett starkt partnerskap mellan ledande handelshögskolor


ESIC Business and Marketing School/>

ESIC Business and Marketing School är den ledande handelshögskolan som är specialiserad på marknadsföring i Spanien och en stor handelshögskola i Europa. Det erbjuder lärande lösningar från ett internationellt, integrerat, omfattande och globalt perspektiv. ESIC Business and Marketing School har utvecklat en stark närvaro i Kina i syfte att stärka läroplanen för sina program och även förbättra karriärmöjligheterna för sina studenter.

Shanghai International Studies University - SISU MBA

SISU är placerad bland de "Topp 200 universiteten i BRIC-länder" av QS i sin "QS University Ranking 2014", och är också en av Kinas "100 nyckeluniversiteter för det 21: a århundradet". I detta sammanhang syftar SISU MBA till att odla en ny generation av globala eliter utifrån orientalisk filosofi. Dessa yrkesverksamma förväntas ha tydliga och hållbara kompetenser, en global tankegång och möjligheten att integrera företagskunskaper med verkligheten i praktiken, samtidigt som de följer affärsetik och professionalism.


Två destinationer i stora finansiella centra/>


Spanien och Madrid/>

Spanien är hemma för sju av FT Global 500-företagen och sex av Euro Stoxx 50 Dessutom erbjuder landet möjligheten att utveckla och stärka affärsförbindelserna med Kina och Latinamerika tack vare sitt nära samarbete med dessa regioner. Madrid är en kosmopolitisk stad av stort kulturellt och historiskt intresse. Det är också en av Europas största städer och ett stort affärs- och finanscentrum.

Kina och Shanghai

Kina är tillsammans med andra tillväxtekonomier det viktigaste strategiska målet för de flesta multinationella företag, eftersom det har blivit allmänt accepterat att de kommer att bli drivkrafterna för tillväxt under det närmaste decenniet. I Shanghai, Kinas största stad, kommer deltagarna att få förståelse för de utmaningar och möjligheter som finns i Asien, särskilt i Kina. Det är en mångkulturell stad och ett stort finansiellt centrum och betraktas som porten för företag i Kina.


Curriculum/>


Global Nätverk och Internationell Dimension/>/>


Ett unikt globalt nätverk/>
ESIC och SISU främjar nätverk som en form av aktiv återkoppling mellan näringslivet och akademin. Detta blir konkret i organisationen av konferenser, samtal, möten, kulturbesök etc. som stödjer utvecklingen av relationer för att förbättra deltagarnas yrkeskarriärer. I det här sammanhanget erbjuder programmet tillgång till det kombinerade alumni-nätverket från ESIC och SISU, en extra internationell webben av studenter, yrkesverksamma och kända akademiker över hela världen.
En internationell dimension för yrkeskarriärer
Deltagarna kommer att dra nytta av professionella karriärtjänster från båda institutionerna. ESIC och SISU ger karriärtjänster och resurser till deltagare och hjälper dem att möta sina karriärförhoppningar. Detta ger ett gyllene tillfälle att komma åt den globala arbetsmarknaden.


Antagningsprocess/>


Ansökningspaket tidigt på läsåret, helst 6 till 9 månader före programstart. Inträdesprocessen är rigorös och endast kompletta ansökningar bedöms. 4-stegs antagningsprocessen förklaras nedan:
1. ANSÖKAN
Det kompletta ansökningspaketet ska skickas till ESIC för att starta upptagsprocessen.
Tillsammans med denna blankett måste sökandena lämna in:
 • Kopia av passet,
 • Två passfotografier,
 • CV,
 • En examensavhandling som ger slutliga examensresultat och uppdelning av individuella ämnen och betyg (på engelska eller spanska). Kopior ska vara autentiserade / notariserade,
 • GMAT-poäng (endast för IMBA). Sökande som inte har GMAT-poäng kommer bli inbjudna att ta en kompetens- och kunskapsundersökning som utvecklats av ESIC. Kinesiska medborgare i stället för GMAT-poäng bör ge resultaten av National Entrance Examination för MBA-program som inrättats av Kinas regering, för mer information och minimikrav för National Entrance Examination för MBA-program i Kina vänligen kontakta admission@shisu.edu.cn.
 • Bevis för bevisning av det engelska språket, främst IELTS eller TOEFL IBT-resultat (minst 6,5 respektive 95). Sökande som inte har någon av dessa bevis kan göra ett språkprov på ESIC (vänligen ordna detta med antagningskontoret), och
 • Två referensbrev. Dessa bokstäver förväntas göra uttryckliga hänvisningar till sökandens möjligheter att utveckla en yrkeskarriär i näringslivet och att genomföra masternivåstudier.
De viktigaste kriterierna är förbi professionell och akademisk prestanda, lämplighet för programmet och domareutlåtanden.
2. ADMISSIONS BOARD
Admissionsstyrelsen bedömer varje ansökningspaket och gör rekommendationer baserade på de akademiska kraven och på kandidatens övergripande lämplighet för programmet (se programmets broschyr för mer information).
3. UPPGIFTER OCH INTERVIEW
Kandidater som rekommenderas av Admissions Board är inbjudna till en intervju. Intervjuer med internationella kandidater kan ordnas i sina hemländer.
Sökande behöver lämna in följande två uppsatser för 500 ord före intervjun:
Personligt uttalande: En kritisk analys av programmets möjliga bidrag till sökandens personliga och professionella utveckling.
Professionellt uttalande: Entrékontoret kommer att ge riktlinjerna vid inbjudan till intervjun.
Intervjuen kommer att vara 30 minuter och ordnas med programmets regissör.
Intervjuens struktur följer:
 • Under de första 10 minuterna av intervjun ska sökanden presentera de två uppsatserna.
 • De återstående 20 minuterna kommer att diskuteras om sökandens lämplighet att delta i programmet.
4. UPPHANDLINGSBODA
Framgångsrika kandidater får ett brev med upptagande. Den fullständiga processen kan ta upp till 30 dagar.
ESIC Business


finansiering/>

Att slutföra denna typ av program är en viktig investering.

Vid ESIC tillhandahåller vi finansiering för studenter och kandidater som uppfyller kraven för alla bidragsprogram. Dessutom beviljar vi bidrag från Tripartite Foundation till företagspersonal.
Särskilda bidragsprogram
 • Grant Program för sydamerikanska studenter från Carolina Foundation
 • Dual degree Masterprogram
 • ESIC-EXPIGA Scholarship "Stärka sociala ledare.
 • Mångfaldsstipendium
 • Bidrag till företag

ackrediteringar

Träning den professionella som krävdes av näringslivet i mer än 50 år: Detta har varit och kommer att fortsätta att vara vårt uppdrag som lärare.

Ledande inom affärs- och marknadsföringsträning

Vi är en av de ledande handelshögskolorna i Spanien, med en erfarenhet av över femtio år träning företag och marknadsföring proffs. Vi strävar efter att stimulera, främja och upprätthålla ett direkt förhållande till affärsmiljön för att ge dig praktisk akademisk träning som fokuserar på arbetsmarknadens behov. Vi erbjuder träning med värderingar för att framgångsrikt engagera dig som en högkvalificerad professionell med ett utmärkt kunskap och kunskap om de senaste trenderna.
Vi är ackrediterade och certifierade av de viktigaste kvalitetsbyråerna och är medlemmar i de viktigaste företagen och branschorganisationerna.
ESIC: s internationella MBA mottog EPAS-ackreditering från European Foundation for Management Development (EFMD) i februari 2016.
Med denna ESIC: s IMBA gick med i eliten av EFMD-ackrediterade program, vilket stärkte sin internationella positionering och öka användbarheten hos sina studenter. EPAS erkänner och ackrediterar kvaliteten och den internationella nivån på affärs- och förvaltningsprogram.
Kvaliteten på våra program är godkänd av nationella och internationella ackrediteringar och certifieringar.

ranking

ESIC: s internationella MBA (IMBA) visas på 27: e plats bland internationella MBA.

ESIC: s MBAs ingår i de över 170 MBA-programmen i världen, rankad nummer 61 utanför USA.

ESIC: s EMBA framträder i denna ranking av de 100 bästa EMBA-erna i världen som upptar 29: e plats i Europa.

ESIC: s kandidater efterfrågas av internationella arbetsgivare

(# 1 i anställbarhet i Europa (QS 2015)

(# 1 i avkastning på investeringar (QS 2015)

(1 av de 7 "Top-Tier Employability" -skolorna i Europa (QS 2017).

ESIC rankas inom de 100 största MBA-erna i världen, och ännu viktigare inom de 50 bästa inom marknadsföring, ekonomi och EMBA

ESIC: s MBAs visas 18: e i rankningen av de bästa 49 programmen för latinamerikanska studenter.

MBA: erna från ESIC ingår i de 77 största internationella programmen, som upptar 52: e platsen i denna ranking.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från ESIC Business & Marketing School »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
19 månader
Heltid
Pris
30,600 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag