Internationell MBA (Fokus: Asien)

Allmänt

Programbeskrivning

Programbeskrivning

Den internationella MBA (IMBA) är utformad för att passa en ålder av globalisering, ständigt störande förändringar och den stadigt växande betydelsen av östasien i den globala näringslivet. Undervisas på engelska över 16 månader har IMBA-programmet som mål att ge eleverna kärnkännedom, kompetens och färdigheter som förbereder dem för en global ledarkarriär som snabbt utvecklas inom den alltmer dynamiska, komplexa och konkurrenskraftiga internationella affärsmiljön.

Vad du ska studera

Grundkärnkurserna är utformade för att studera alla MBA-discipliner med en tydlig framträdande roll i de globala och internationella aspekterna av respektive ämne. Utöver denna globala vision erbjuder programmet en stark regional tonvikt på att göra affärer i och med östasiatiska länder som Kina, Indien, Japan och Korea.

Haifa IMBA har två strategiska universitetspartner i Asien: ECNU i Shanghai och IMT i Indien. Båda är ledande handelshögskolor. Varje regional specialisering omfattar:

  • Gemensamt seminarium med MBA-studenter i Kina och / eller Indien, som arbetar tillsammans med projekt och partnerskap som beställts av företag i båda länderna.
  • Studiereise till Kina eller Indien som kommer att få dig i direkt kontakt med kamrater och chefer i dessa länder och låta dig byta ut med dem samt upptäcka sitt eget land och uppleva deras tillvägagångssätt till ledningen.
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers.

The University of Haifa is the leading university in Israel in the fields of humanities, social sciences, marine research, and education. It is home to 7 faculties, 8 schools and 72 research centers. Läs mindre