Read the Official Description

Internationella Executive MBA - International Management

Den internationella Executive MBA - International Management förmedlar, på en akademisk grund, de analytiska färdigheter och beslutskompetens som krävs för en framgångsrik karriär inom General Management.

Studiet "Executive MBA in General Management" syftar till att förbereda potentiella chefer för sina roller som beslutsfattare. Detta MBA-program riktar sig därför också till chefer som vill förbättra sina färdigheter med nya metoder och idéer. Deltagarna bör lära sig att uppnå de kunskaper och färdigheter som hjälper dem att framgångsrikt ta ansvaret för ledningen i samband med specialisering, globalisering, kostnadsorienterad tillväxt och etiskt och moraliskt ansvar. Vidare med ett dynamiskt fokus på kompetens kommer kunskap och färdigheter att förmedlas för att effektivt tillämpa strategier i praktiken.

Arenor


MBA-utbildningen sker på tre kontinenter i 7 olika länder: Österrike, Tyskland, Storbritannien, Ryssland, USA, Kina och Thailand. De unika platserna erbjuder bra infrastruktur med moderna klassrum. De ingår i ett internationellt inriktat koncept.

Målgrupper


Kursen riktar sig särskilt till personer som antingen befinner sig i ledande ställning inom den allmänna ledningen eller som är utsedda för en.

- Entreprenörer, chefer och juniorledare

- Människor som ser sin framtida karriär i General Management, och som vill kvalificera sig för internationella utmaningar via den kunskapsöverföring som erbjuds i MBA-GM-programmet

- Alumni av icke-akademiska fält och studiegrenar som vill få högkvalitativ vidareutbildning i General Management

Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by SMBS - University of Salzburg Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
25,650 EUR
€ 25.650, - (exkl. PG + VG € 1.950, -)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum