Internationell chef mba - projekt och processhantering

SMBS - University of Salzburg Business School

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Internationell chef mba - projekt och processhantering

SMBS - University of Salzburg Business School

Språk: 80% tyska, 20% engelska

International Executive MBA - Projekt och Processhantering

Unikt träningsprogram för projekt- och processhanterare

"Executive MBA Project and Process Management" är för närvarande det högsta träningsprogrammet inom projekt och processhantering. Detta studieprogram, som är unikt i Europa, kombinerar högt professionell ledarskapsutbildning med allmän managementkunskap och fokuserar på projekt- och processhanteringsområdet.

Vårt mål är att förmedla ledningsinnehåll med en stark vetenskaplig grund, med särskild uppmärksamhet åt övningsorientering. MBA handlar om den centrala utmaningen av ledarskap, ekonomi, kontroll och lag med en strategisk-entreprenörsinriktning. Dessa färdigheter gör det möjligt för dig att konkurrera och framgångsrikt möta dagens internationella ekonomiska utmaningar i en miljö som växer mer och mer komplex. De praktiska modulerna motsvarar de strängaste kraven i ekonomi och akademi. Detta leder till lämplig utbildning för projekt- och processhantering, som har blivit ett centralt jobb.

Arenor

MBA-programmet har tre internationella arenor: Salzburg, Marburg / Frankfurt, St. Gallen, Washington och Toronto. Dessa enskilda platser erbjuder bra infrastruktur med moderna klassrum. De ingår i ett internationellt inriktat koncept.

Målgrupper

  • Entreprenörer, chefer och unga chefer
  • Människor som ser sin yrkesmässiga framtid inom projekt- och / eller processhantering och som vill förbereda sig för internationella utmaningar via den kunskapsöverföring som erbjuds i MBA-PPM
  • Alumni av motsvarande fält och studiegrenar som vill ha ytterligare högkvalitativ utbildning inom projekt- och processhantering.
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Okt. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Price
Pris
17,650 EUR
€ 17.650, - (exkl. PG + VG € 1.950, -)
Information
Deadline
Locations
Österrike - Salzburg, Salzburg
Startdatum : Okt. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Okt. 2019
Österrike - Salzburg, Salzburg
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan