Read the Official Description

International Executive MBA - Offentlig förvaltning

In-service management program för offentlig förvaltning

MBA Public Management studieprogrammet erbjuder avancerad utbildning för chefer i offentliga områden som är enastående och unik i de tysktalande länderna. Den FIBAA-ackrediterade universitetskursen hålls vid universitetet i Salzburg i samarbete med utmärkta akademiker från Tyskland, Österrike, Washington DC och Bryssel. Handelshögskolan examineras efter avslutad kurs.

Offentlig förvaltning är föremål för ständiga moderniseringsprocesser som medför radikala förändringar. Dessa förändringar resulterar i krav på högre kompetens hos chefer och ledande medarbetare inom offentlig förvaltning.

Målet med MBA-programmet är att förmedla aktuell ledarskapskompetens och ledningsverktyg för att hjälpa till att hantera nuvarande utmaningar inom det offentliga förvaltningsområdet. Detta leder oss till nyckelfrasen "offentlig förvaltning", som beskriver kontrollen av komplexa organisationer och de därmed sammanhängande problemen. MBA Public Management skapar optimalt den strategiska kopplingen mellan områdena förvaltning och administration, vilka båda verkar vara nödvändiga för förvaltningen av offentliga uppgifter samtidigt som man beaktar ekonomiska aspekter.


venues

MBA-programmet äger rum i Salzburg samt andra internationella arenor: Bryssel, Toronto, Washington DC och Wien. De unika platserna erbjuder bra infrastruktur med modernt utformade undervisningsmöjligheter. De ingår i ett internationellt inriktat koncept.

Målgrupper

MBA Offentlig förvaltning riktar sig till personer från olika områden av offentlig förvaltning och från semi-offentliga företag och institutioner.


Som ett avancerat utbildningsprogram är MBA-programmet inriktat på:

  • Chefer
  • Ungdomspersonal
Program taught in:
Engelska

See 3 more programs offered by SMBS - University of Salzburg Business School »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Okt. 2019
Duration
2 år
Deltid
Pris
15,650 EUR
€ 15.650, - (exkl. PG + VG € 1.950, -)
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum