International Full-time MBA - 12 månader

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

International Full-time MBA - 12 månader

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Varför Rotterdam MBA?

Låt nederländska tankar driva din karriär framåt.

Vår internationella MBA ger dig mer än en ny rad på din resumé. Det ger dig ett professionellt pass till den karriär du vill ha, var som helst i världen.

Att lyckas i affärer tar mer än att veta fakta. Det tar ett globalt perspektiv, ett innovativt tillvägagångssätt, ett kritiskt sinne och ett fokus på samarbete och hållbarhet. Vid RSM utformar vi varje klass med dessa värderingar i åtanke.

Det är det nederländska sättet att göra affärer. Det har hållits vår fakultet och våra MBA-kandidater inför trender, marknadsförskjutningar och affärslandskapet i årtionden. Och det fortsätter att driva personlig och professionell framgång i Europa och runt om i världen.

Vi är konsekvent en av Europas topprankade handelshögskolor, men du kommer inte hitta att vi skryter mycket om det. Det är en annan holländsk värdighet. Och vi vet att våra studenter, fakulteter och alumner lyckas tala tillräckligt högt.

Vårt tillvägagångssätt är inriktat på fyra områden:

Vår mångsidiga miljö ger dig en global tankegång.

Lär dig om människor från hela världen genom att sitta bredvid dem i klassen. Vid RSM är 97 procent av våra MBA-studenter internationella, så varje dag jobbar du nära människor med olika bakgrund.

Våra professionella resurser främjar din karriär.

Vi tar karriärplanering på allvar. RSM erbjuder personlig coaching, mentorskap och nätverk genom hela din MBA-upplevelse. Så när du fokuserar på att behärska affärsprinciperna fokuserar vi på att hjälpa dig att hitta ditt nästa steg.

Vårt revolutionära tillvägagångssätt gör dig till en exceptionell chef.

Upptäck de senaste affärsinsikten från de ledande hjärnorna som producerar dem. Ta sedan bort din förmåga att leda effektivt i alla situationer. Vårt personliga ledarskapsutvecklingsprogram (PLD) som motiverar andra - och ännu viktigare, som motiverar dig som individ - så att du lär dig hur du bättre hanterar dem.

Vårt hållbara tänkande sätter dig inför den globala ekonomin.

De bästa ledarna tar åtgärder som gynnar företag, samhälle och miljö på en gång. Det är en svår uppgift, men våra MBA-kandidater är upp till utmaningen. Vi betonar hållbar verksamhet i vårt tillvägagångssätt och producerar etiska ledare i processen.

Vårt entreprenörsinriktning kommer att göra era idéer till innovationer

Som MBA-deltagare har du direkt tillgång till kunskapen och ett nätverk av Erasmus Center for Entrepreneurship vid Rotterdam Science Tower, hem till mer än 50 innovativa företag. Här hjälper centrumet igångsättning, små och medelstora företag och företag, och är värd för entreprenörshändelser.

Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta dig till Rotterdam. Ta reda på hur holländska tänkanden kommer att driva din karriär längre än du någonsin har föreställt dig.

Curriculum

Term 1: Januari-Mars

Grunden för förvaltningen

Term 2: april - mitten av juni

Förvaltningens ledning

Term 3: Mellan juni och augusti

Avancerade karriäralternativ

Term 4: september - december

MBA valfria och internationella möjligheter

Din karriär

RSM betyder stor avkastning.

Vi pratar alla språk, så låt oss prata affärer. Som student kommer den tid och de resurser du investerar i din heltid Rotterdam MBA att generera avkastning under hela din karriär.

På RSM arbetar vi outtröttligt för att hjälpa varje elev att lyckas efter examen. För en investerar vi i dig och din resa. Ju bättre du gör ute i världen desto starkare är vi alla som professionella samhällen.

Det är en enkel förutsättning: vårt drömjobb sätter dig på plats för ditt land.

Hitta din väg. Börja i mitten.

Karriärutvecklingscentralen (CDC) är ditt främsta resmål för karriärtjänster. Arranger ett möte och våra skickliga tränare kommer att lära känna dig och dina mål - vilken typ av arbete du tycker om, var du vill bo, vilken typ av arbetskultur passar dig bäst och mycket mer.

Upptäck RSM-skillnaden.

När vi har identifierat dina mål skapar vi en handlingsplan för att hjälpa dig att komma dit. På vägen får du tillgång till många karriärresurser. Börja med dina intervju tekniker, förbättra dina presentationer och lära dig bästa praxis för att bygga ditt professionella nätverk.

En bra företagskola borde arbeta hårt för att förbättra dina karriärmöjligheter. I Rotterdam är det precis vad vi gör för var och en av våra studenter.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska


Senast uppdaterad May 13, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Nederländerna - Rotterdam, South Holland
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Nederländerna - Rotterdam, South Holland
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan