Inseec mba

INSEEC Paris

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Inseec mba

INSEEC Paris

INSEEC MBA

INSEEC MBA, som lärs på engelska, gör det möjligt för deltagarna att förstå de komplexa aspekterna av företag som arbetar i ett mångkulturellt europeiskt sammanhang och att utveckla färdigheter som gör att de kan fylla ledningspositioner.

Det riktar sig till båda studenterna (med en fyraårig gymnasieskola) och professionella. Läroplanen innehåller grundläggande kurser inom marknadsföring, juridik, ekonomi och allmän affärspraxis.
Förutom kärnkurser krävs deltagarna för att välja ett koncentrationsfält (ekonomi, marknadsföring, personal eller lyx). Stor vikt läggs vid tvärkulturella ledningsfrågor och på nya eller framväxande trender inom den europeiska näringslivsmiljön.

Deltagarna kommer också att delta i ett seminarium i personlig förvaltning som syftar till att utveckla sina intervjuförmågor när man söker arbete med europeiska företag och att förbättra sina färdigheter inom projektledning och lagarbete. Seminariet kommer att ge studenterna råd om att skriva resuméer och hantera affärsmöten.


Ett antal besök till företag är planerade under hela läsåret. Dessutom kommer deltagarna att inbjudas till konferenser som ges av framstående europeiska chefer.

Kurser finns i Excel och PowerPoint-applikationer. Slutligen kan deltagarna delta i språkkurser på franska, japanska, spanska, tyska eller italienska.ROBERT OLORENSHAW

Program Director


Spridningen av MBA-kurser har inneburit att det blir allt svårare att skilja mellan de olika program som erbjuds av universitet och förvaltningsskolor över hela världen.

Studenter som vill genomföra en MBA-kurs måste kunna välja det program som bäst passar deras behov samt deras personliga profil. INSEEC MBA-programmet, även om det fortfarande är generellt allmänt på akademisk nivå, uppfyller tre mål.

För det första tränar eleverna till att vara helt operativa chefer i en mängd olika branscher, så att de kan arbeta var som helst i världen och att leda ett tvärvetenskapligt team. För det andra inleder man kvaliteterna av anpassningsförmåga, rörlighet och ledarskap kring ett mycket diversifierat tillvägagångssätt. För det tredje har vi en distinkt internationell dimension med lärare av olika nationaliteter (amerikanska, brittiska, franska, spanska ...) och vi kan erbjuda eleverna chansen att få ett dubbelt examen från en vistelse utomlands, antingen på utbyte eller i praktik (Australien , New York, London, Barcelona).

Tillsammans innebär dessa egenskaper att studenterna kommer att vara utrustade för en mängd olika professionella situationer på internationell nivå.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
Heltid
Information
Deadline
Locations
Frankrike - Paris, Île-de-France
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Frankrike - Paris, Île-de-France
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan