Läs den officiella beskrivningen

Skapa bättre resultat

Henley Executive MBA är en intensiv och givande upplevelse. Det är utmanande, stimulerande och relevant. I många fall är det livsförändrande.

Triple Accredited av AMBA, EQUIS och AACSB, och bland de mest kända MBAerna i världen, är Henley Executive MBA utformad för att hjälpa dig att uppnå bästa möjliga resultat i affärer och i livet. Fördelarna kan mätas tydligt, vilket ger ett väsentligt avkastning på dig personligen och i större utsträckning till ditt företag. Henley Executive MBA är det enda MBA-programmet i Finland som erbjuder en magisterexamen.

Utnyttja vår globalt erkända expertis inom internationell verksamhet, ledarskap, företags rykte och internationell finansiering. Lär dig att tänka strategiskt och få större förtroende. Vi kommer att engagera dig på alla nivåer genom coaching och personlig utveckling för att ge dig självförtroende och energi för att ta itu med dina utmaningar och det fokus du behöver för att nå dina mål.

Gå in på Henley MBA för en berikande upplevelse som kommer att koppla dig till globala affärer och ett globalt nätverk. Du hittar den som en av de mest värdefulla investeringarna i dig själv som du kan göra.

Enligt de senaste rankningarna är Henley Business School den mest internationellt uppskattade leverantören av Executive MBA-program i Finland.

Henley Executive MBA

Henley Executive MBA är för erfarna och ambitiösa chefer som vill utveckla sina ledarskap och ledarskapskompetenser. Programmet är strukturerat för att du ska kunna fortsätta arbeta heltid och studera din MBA-deltid, koppla ditt lärande till aktuella globala och relevanta organisatoriska problem.

Det är idealiskt om du inte kan ta betydande tid ute på arbetsplatsen för att studera och vill ha större flexibilitet över hur, när och var du uppnår din MBA-kvalifikation.

Executive MBA är ett exklusivt program som levereras genom individuell och gruppstudie, ansikte mot ansikte workshops och 24/7 e-learning resurser. Workshops, varav de flesta levereras i Helsingfors, utförs av våra världsklassade fakultetsmedlemmar från Storbritannien och International Fellow Network. Nio individuella uppdrag som är utformade för att förbättra din långsiktiga effektivitet, ger möjlighet till ögonöppnande att integrera teori med övning och kan omedelbart tillämpas med maximal påverkan på arbetsplatsen.

Programmet lägger tonvikten på allmänna ledarskapskoncept, varför modulen Personal Development strömmar genom alla faser av Henley Executive MBA, vilket möjliggör en integrerad process mot personlig tillväxt.

Du kommer att få hjälp av våra personliga handledare och få nytta av att vara en del av ett erfaret, ambitiöst lärande team. Ett valbart internationellt studiebesök kan också väljas.

Under programmets 24 månader studerar du och delar erfarenheter med likasinnade proffs från en mängd olika ledarskapsunderlag och affärsindustrier.

Lärande upplevelse

Henley Executive MBA har ett särskilt starkt fokus på teman för internationell verksamhet, ledarskap, ledning och företags rykte.

En blandad undervisningsmodell som återspeglar verkliga dilemma och affärsval samt en blandning av individ- och gruppinlärning, ansikte mot ansikteverkstäder och 24/7 e-learningresurser leder inte bara till en mer komplett lärande, men hjälper också till att Balansera samtidigt arbete och studier, även när du bor eller arbetar utomlands.

Våra MBA-program kombinerar bäst i akademisk teori med praktiska, verkliga projekt. Det innebär att såväl som att ha en enastående lärande erfarenhet, kommer du att vara redo att sätta allt i praktiken omedelbart när du är tillbaka på arbetsplatsen.

På Henley känner vi igen att du vill utveckla dig själv för att förbereda sig för företagsledningens utmaningar, så inom programmen finns det ett kontinuerligt inslag av personlig utveckling och karriärutveckling för att stödja dig genom din resa.

Under hela studien får du stöd från våra personliga handledare i Finland och ingår i ett lärande med erfarna proffs.

Henley Executive MBA kan studeras på tre kontinenter. För närvarande erbjuds programmet i Finland, Danmark, Tyskland, Irland, Malaysia, Malta, Storbritannien och Sydafrika.

Varför studera Executive MBA på Henley?

Henley Executive MBA ger flera fördelar till dig och ditt företag:

  • Magisterexamen från en internationellt erkänd handelshögskola med tredubbla ackrediterad status
  • Livsförändrande erfarenhet på grund av starkt fokus på både personligt ledarskap och ledningsförmåga
  • Mycket internationell erfarenhet, inklusive studieinnehåll, lärarutbildning och studenter
  • Verkligt givande lärande resa med andra erfarna chefer
  • Nio relevanta uppdrag utvecklar din organisation från dag ett
  • Online tillgång till tiotusentals akademiska och industriella resursresurser som stöder ditt företag och studier
  • Förbättrad akademisk och affärsmässig engelsk flytande
  • Utbytesverkstäder i andra utomeuropeiska kontor
  • Studieavbrott tillåts om andra åtaganden i livet förändras
VARAKTIGHET: 24 månader + slutligt forskningsprojekt (upp till 7 års flexibilitet)
Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 - 7 år
Deltid
Pris
41,000 EUR
(Moms 0%, momsfri studieutbildning)
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum