Heltid MBA

University at Buffalo School of Management

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Heltid MBA

University at Buffalo School of Management

belinda

Den UB MBA Programmet har att förbereda eleverna för ledande positioner i ledningen sedan 1931. I vår Top 50 rankade program, kombinerar vi en grund byggande kärna med flexibla, karriärinriktade valfria. Lägg till detta den praxis som lärande på tre nivåer-inuti, vid sidan av och utanför klassrummet-och prisbelönta program som LeaderCORE ™ och Corporate Champions, har du en oslagbar upplevelse.

I vår tjugoen månad heltid program, har du möjlighet att välja mellan många koncentrationer i UB MBA-programmet, inklusive analys, ekonomi, sjukvård ledning, informationssystem, internationell förvaltning, rådgivning, marknadsföring eller distributionskedjan och verksamheter. Dessutom erbjuder vi samarbets MBA-examen med mars / MBA, AUD / MBA, DDS / MBA, JD / MBA, MD / MBA, MPH / MBA, MSW / MBA, PharmD / MBA, en teknik / MBA i flera olika ingenjörsdiscipliner , liksom en Resident / MBA för boende och medmänniskor i UB examen medicinsk utbildning.

beredning karriär, lediga och praktikmöjligheter och nätverks speciellt för MBA-studenter kommer från vår Career Resource Center, tillgänglig exklusivt till School of Management studenter. Se vad företagen är rekrytering UB School of Management studenter. Top UBMBA arbetsgivare inkluderar:

  • citi
  • Deloitte
  • HSBC
  • Capital One
  • Coopers
  • Bloomberg
  • General Mills
  • M & T Bank
  • rika produkter

Det är inte bara dina tekniska färdigheter: genom vårt integrerade MBA läroplan, fokusera på din personliga och professionella utveckling, också i kompetens som lagarbete, kommunikationsfärdigheter, och ledarskap samt få tillgång till erfarna chefer för att få råd, mentorskap och bästa praxis.

Öppna dörrar innebära en hel del här. Access är ett kännetecken för UB School of Management. Du är på grundval av förnamn med världskända fakultet som arbetar med dig, vid sidan av och utanför klassrummet. Utöka ditt professionella nätverk genom 37.000 School of Management och 230.000 University at Buffalo alumner, genom konferenser och evenemang, och med våra många samarbetspartners som stöder UB MBA-program. Stödjas med personliga relationer med professionella akademiska och karriärteam som är med dig för din hela UB resan.

Justin

VI ERBJUDER stipendier, stipendier och assistent för högkvalificerade MBA sökande att kompensera våra redan konkurrenskraftiga undervisning kostnad. Både inhemska och internationella sökande anses för dessa möjligheter. Utmärkelser varierar från partiell till full undervisning och avgifter.

Bilderna på vår profilsida är verkliga UBMBAsSom fattat beslut om att gå med i vårt program och få verkliga resultat. Tänk dig här. Du passar.

"Jag tror att UB är bäst i termer av ROI. Jämföra det till Harvard och Stanford MBA skulle inte vara rättvist. Som jag ser det är att jag har så många saker som jag kan initiera här och få en positiv förändring som förmodligen jag inte skulle ha om jag gick till några andra skolor ". - Sumit Arora, MBA '17 "Jag valde UB grund för erfarenhets möjligheter till lärande genom LeaderCORE ™ och Corporate Champions program, det breda utbudet av koncentrationer att välja mellan, och ekonomiskt det var ett bättre alternativ jämfört med andra skolor som erbjuder samma kvalitet på utbildningen . "- belinda Okechukwu, MBA '16 Besök oss på www.mgt.buffalo.edu/mba att tillämpa eller lära sig mer om UB MBA-program. Tillämpningar för UB MBA-program är nu öppen.

Pris: Se vår webbsajt för all undervisning uppgifter

Deadline: Se vår webbsajt för alla tidsfrister och information applikations

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Varaktighet
21 månader
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Buffalo, New York
Startdatum : Aug. 2018
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2018
Amerikas förenta stater - Buffalo, New York
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan