Immersion in Innovation

Full-time MBA är utformad för att inspirera din framtidsvision och ge dig kunskapen att flytta bra idéer till marknaden. Heltid MBA-studenter är smarta, samarbetsvilliga, passionerade om innovationsverksamheten, intresserade av världens vetenskap och teknik - och redo att starta nästa steg i sin karriär.

Karriär-Fokuserad

Vi fokuserar på din karriär från dag ett.

Uppdraget för Rady Graduate Career Connections är att hjälpa Masters of Business Administration yrkesverksamma att utveckla, utvärdera och genomföra karriärbeslut.

För Active Duty och Veterans

Militär personal och veteraner kan lära sig mer om speciella program och möjligheter som Rady School har att erbjuda. Lär dig varför Rady School är San Diego bästa militära MBA-alternativ.

Om du är redo att ansöka om det här programmet kan du göra det här.

Curriculum

MBA-läroplanen i Rady Full-Time hjälper eleverna att utveckla den grundläggande kunskap som krävs för att lyckas i en innovationsdriven global miljö. UC San Diego Rady School MBA-studenter arbetar tillsammans för att förbättra ledarskapsförmåga och främja innovation och entreprenörstänkande.

Lab to Market

Obligatorisk för alla Rady School MBA-studenter, den entreprenörskapsdomstol Lab till Market Course-sekvensen lägger din kärnplan och valbar kunskap i arbete. I denna unika, handlingsbaserade kurssekvens utforskar du ett projekt av betydelse för dig genom att lära dig att bedöma vilka innovationer som är värda att driva och samtidigt föra dessa begrepp framgångsrikt till marknaden.

Lab to Market tar dig ur den mer strukturerade akademiska ramen för kärnplanen sätter dig i en verklig miljö, utvärderar och bedriver potentiella affärsmöjligheter i samarbete med ett team klasskamrater.

California Institute for Innovation and Development (CIID)

CIID innehåller flera företagsacceleratorer, inklusive StartR och mystartupXX. Alla dessa program, i kombination med de många andra unika inlärningsmöjligheterna för Rady School, ger studenterna möjlighet att utforska de många sidorna av innovation och entreprenörskap.

stipendier

Rady ger meritbaserat stöd till exceptionella individer. Alla inhemska och internationella antagna studenter är inbjudna att ansöka om ett Rady-stipendium genom att ladda ner stipendieansökan från MBA-ansökan.

Genom generösiteten hos våra anhängare och givare utdelar Rady School även privatfinansierade stipendier. Dessa stipendier har särskilda kriterier som utvärderas genom ansökan, inklusive stipendier för att stödja studenter:

  • med bakgrund i biovetenskap
  • som har visat sig ha stor prestation mot ekonomiska eller personliga hinder
  • vem ska vara bidragsgivare och ledare i San Diego: s innovationsdrivna ekonomi

Valfria uppsatser i ansökan gör det möjligt för sökande att ge ytterligare information som kan vara till hjälp för stipendieutskottet.

Militära stipendier

Även om många av våra militära studenter får hjälp genom militära förmånsprogram, reserverar Rady School en begränsad mängd pengar för att hjälpa våra militära kandidater.

Om du är redo att ansöka om det här programmet kan du göra det här.

Program undervisas på:
  • Engelska
Rady School of Management

Se 1 fler kurser från Rady School of Management »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
21 - 30 månader
Heltid
Pris
48,961 USD
för Kalifornien invånare och $ 55.546 för icke-bosatta.
Deadline
Efter plats
Efter datum

Why Come to the Rady School for an MBA?