Heltid MBA

Georgetown University’s McDonough School of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Heltid MBA

Georgetown University’s McDonough School of Business

Transformationsupplevelser

Oavsett om du engagerar fakulteten i och utanför klassrummet, får du praktisk kunskap genom Global Business Experience, praktiserar ställen framför ängelinvesterare, söker feedback från Executive-in-Residence, nätverk med kamrater och alumner via klubbar eller mottar individuellt stöd från Certifierade karriär coacher, full-time och kväll MBA-studenter inser sina ambitioner och förvandlas av sin tid på Georgetowns McDonough School of Business - en av landets högsta skolor för företag.

PROGRAMOPPLEVELSEN

Vi tror att nästa generations ledare måste ha starka kunskaper i affärsgrunder, en etisk barometer och en önskan att fatta beslut som positivt påverkar samhället och en global medvetenhet och beredskap som gör dem snabba och kunniga att arbeta med en mängd olika kulturer och stilar. Vår unika, integrerande läroplan leder lärare att belysa dessa principer genom praktisk inlärning inom och utanför klassrummet. Kompletterad av våra samarbetsstudier för studentkultur och MBA Career Center resurser, kommer du att förvandlas omvandlas med kunskapen och förmågan att fördjupa din karriär och förändra världen.

Heltidsschema

Heltid MBA-programmet i Georgetowns McDonough School of Business ger en global managementgrad grundad på grunden för etik och ledarskap, förbereder dig att bygga en karriär i dagens alltmer globala affärsmiljö. Från den öppna terminsbanan, Global Industries Structure, till de globala diskussionerna infunderas i hela läroplanen, kommer du att utveckla en global tankegång.

  • Totalt antal kredittimmar: 60
  • Programlängd (månader): 21
  • Klasser som erbjuds: Under dagen, måndag till torsdag. Under vårterminen i ditt första år och hela ditt andra år kan du också ta valfria på kvällen.

ADMISSIONS

Vi välkomnar ansökningar från individer med olika yrkesbakgrunder, grundutbildningar och livserfarenheter. Vår antagningsprocess tar en helhetssyn och syftar till att hitta studenter som passar bäst för vårt samhälle av engagerade forskare och kritiska tänkare som är intresserade av att påverka affärer och samhälle.

Introducera dig själv

Ta det första steget för att gå med i vårt samhälle genom att introducera dig själv. Berätta mer om din bakgrund och dina intressen, och vi ger dig personligt innehåll på våra MBA-program och kommande evenemang.

Ansökningsprocessen

Nästa steg för att tjäna din MBA är att granska vår ansökan. Med varje del av din MBA-ansökan lär vi oss mer om din akademiska historia, professionella prestationer, mål och personlig passform med Georgetown McDonough community. Vi tar hänsyn till varje element när vi bedömer om du kan hantera rigor i Georgetown MBA-programmet och om vårt program passar dig.

Klassprofiler

Din mångsidiga bakgrund och erfarenheter är integrerade i en rik klasskonversation. På Georgetown McDonough får du lära dig av klasskamrater som har startat egna företag, förvaltat ideella vinster, rådde de högsta tjänstemännen och konsulterade för Fortune 500-företag över hela världen.

DIN KARRIÄR

Tänk på din livslånga partner i din karriärresa. MBA Career Center förbereder dig att ansluta till ledande globala arbetsgivare för praktik och långsiktiga karriärmål. Bransch- och funktionsspecialiserade karriärlänkar, tillsammans med preprogrammets sommarwebinarier, karriärsträningar runt om i världen, karriärmöjligheter, arbetsgivarinformationssessioner och intervjuer på campus, ger resurser och läroplaner som ger dig en konkurrenskraftig fördel. Med många Georgetown MBA-kandidater anställda av Fortune 100 mest önskvärda arbetsgivare under de senaste tre åren, dussintals vågat till entreprenörskap, och fortfarande andra väljer att göra en positiv social effekt i en ideell eller icke-statlig organisation, erbjuder vi en stark avkastning på investeringen.

GLOBAL READY

På Georgetown McDonough förbereder vi dig för att vara global redo. Från öppningsperioden Global Industrial Industries kurs, till semester utomlands program med LBS, BiMBA, HEC Paris eller ESADE, till internationell konsultation genom vår globala affärsupplevelse capstone, kommer vi att utmana dig att utöka din världsutsikt och management skillset.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
21 månader
Deltid
Heltid
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Washington, District of Columbia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates