Heltid MBA

Rankad först i Storbritannien och 18: e av världen av The Economist *, skapar Warwick Full-time MBA entreprenörskap, kreativa och effektiva ledare
Vår heltids MBA är den katalysator du behöver för att omvandla din karriär. Oavsett om du vill ändra arbetsfunktion, sektor, plats eller helt enkelt öka din lönsamhet, ger vi dig det förtroende och de färdigheter som krävs för att uppnå din potential.

12 nedsänkta månader
Vårt 12-månaders program är intensivt, snabbt och fängslande. Med internationell resa, obegränsad coaching, djupgående arbete med ledande företag och en peer-grupp från en rad olika branscher och kulturer, kommer du att växa både personligen och akademiskt. Förutom föreläsningar, seminarier, gruppövningar, fallstudier och projekt får du möjlighet att delta i en av de mest innovativa lärande erfarenheterna.

Konstant innovativ
Som en stolt del av University of Warwick har vi ett långvarigt rykte för innovation. Vår önskan att göra saker annorlunda ligger i våra fundament, forskning och våra metoder för undervisning. Detta framgår av vår forskning inom områden som stor data och beteendevetenskap, hur ledarskapet är inbäddat i stället för att läggas till Warwick Full-time MBA och i vår undervisning som använder scenarier och inslag av att agera för att upptäcka nya tillvägagångssätt till de största affärsproblemen.

Utmanande affärsinsikt med verklig applikation
Entreprenörskap i anda och övning, vi bryter ny grund med vår forskning. Vi utmanar oss själva hela tiden för att ta lärdom och lärande bortom klassrummet genom att ta med ledande experter som professorer av praktik och besökande föreläsare. Vår verkliga kunskap gift med vår interdisciplinära globala forskning gör det möjligt för oss att bygga värdefulla länkar med internationella organisationer som Jaguar Land Rover, Amazon och Deloitte.

Observera att tillgänglighet och leveranslägen kan variera.

För aktuell kursinformation och kursavgifter, besök www. WBS .ac.uk.

* Ekonom / WhichMBA? 2018 global ranking av heltid MBA kurser

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 2 fler kurser från Warwick Business School »

Senast uppdaterad December 8, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum