Heltid MBA

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Heltid MBA

Vi har helt omformat Leeds MBA för att skapa en rigorös och utmanande erfarenhet av ledarskapsutveckling. Genom stödjande mästerklasser bygger du dina färdigheter och ansluter till övning med omedelbar verkan på verkliga affärsproblem.

Vår heltids MBA är ett accelererat 12 månaders program. Du spenderar mindre tid bort från jobbet och utan det dagliga arbetstrycket kan du fullt ut fokusera på din karriär genom att fördjupa dig i din MBA-upplevelse. Din personliga och professionella utveckling är integrerad i din MBA som stöds av vårt karriärteam, vilket hjälper dig att använda året bort från jobbet för att planera din nästa karriärrörelse.

Fördelar med Leeds MBA

Förutom vårt utmärkta akademiska rykte och faciliteter säger studenterna att de älskar det varma, personliga välkomnande vi erbjuder. Gå med i Leeds MBA och du kommer att dra nytta av:

 • En dedikerad personlig handledare för att hjälpa dig genom din MBA
 • En dedikerad karriärmentor som guidar dig genom dina nästa karriärsteg
 • Övningsbaserat lärande - med fyra levande utmaningar
 • En internationell utsikt och förbindelser - hjälper dig att bli en global ledare med korskulturella seminarier och våra internationella MBA-studier
 • Gott om möjligheter att lära känna dina MBA-kollegor genom de många sociala aktiviteterna.

Behörighet


Du borde ha:

 1. En bra första examen eller motsvarande kvalifikation
 2. Minst tre års yrkeserfarenhet inom arbetsledarskap, ledarskap eller verksamhet (vårt genomsnitt är 6 år)
 3. Ett godkänt prov på engelska, om ditt första språk inte är engelska


Vi begär normalt en tillfredsställande Graduate Management Admissions Test (GMAT) Detta bör vara giltigt för inkomståret.

Graduate Record Examinations (GRE) kan accepteras om GMAT inte är tillgängligt i ditt hemland.

Godkända engelska test inkluderar:

 • Test av engelska som främmande språk (TOEFL)
 • Internetbaserat test med ett totalt betyg på minst 94, med minst 21 i lyssna, 23 i läsning, 23 i tal och 24 skriftligt.
 • International English Language Testing Service (IELTS)


Det här testet administreras av British Council, och du måste uppnå en poäng på 6 eller mer i varje avsnitt och ett totalt poäng på 6,5, med 7,0 föredragna. Du får inte ersätta en språkkurs för IELTS / TOEFL-kravet.

Sökande utan en första examen kommer att övervägas på grundval av sin karriär hittills, ledarskap eller affärserfarenhet, och potential för att dra nytta av programmet. Du ska kunna visa bevis på karriärutveckling och prestation.

Alla sökande kommer att bli skyldiga att genomföra en intervju, antingen via telefon eller personligen.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Universitetet i Leeds är en stor undervisning och forskning universitetet i Leeds, West Yorkshire och, med över 33.000 heltidsstuderande, en av de största universiteten i Storbritannien. Det är en med ... Läs mer

Universitetet i Leeds är en stor undervisning och forskning universitetet i Leeds, West Yorkshire och, med över 33.000 heltidsstuderande, en av de största universiteten i Storbritannien. Det är en medlem av Russell Group och är rankad bland de tio bästa av brittiska universitet för marknadsandelen för forskningsfinansiering. &nbsp Med anor från inrättandet av Leeds School of Medicine 1831 och konsolideras som ett universitet i 1904, är det en av de sex ursprungliga medborgerlig "rött tegel" universitet, och 2006 kom på andra plats i Storbritannien för antalet inkomna ansökningar . &nbsp Leeds University Business School (Lubs) betraktas som en av de bästa i Storbritannien. Rankad 57. I världens främsta MBA-program (Financial Times Global MBA 2009) Rankad 11 i Storbritanniens främsta MBA-program (Financial Times Global MBA 2009) Rankad 3: ai världen för valuta för pengarna (Financial Times Global MBA 2009) Leeds University Business School rangordnas i UK Top Ten för forskning (RAE 2008) Internationell Business vid Lubs rankas 9: ai världen (Financial Times Global MBA 2009) EQUIS och AMBA ackrediterade CIPD ackrediterade och erkända ESRC Läs mindre
Leeds , Manama + 1 Mer Mindre

Ackrediteringar