Vårt heltids MBA-program har det främsta målet att utveckla ledarskap, som teamarbete, ledarskap, beslutsfattande, global vision och förmågan att arbeta under press. Vi arbetar med fallmetoden för att analysera, diskutera och komma till slutsats för mer än 900 fall under de två åren av MBA.

IPADE: s heltid MBA-program lärs 100% på engelska och på två campus: Mexico City och Monterrey.

IPADE kännetecknas av sin personliga uppmärksamhet och små grupper (150 studenter på båda campuserna).

Varför Ipade?

Full-time MBA-programmet är utformat för att utveckla de färdigheter som krävs för att möta Top Management ansvar. Deltagarna kommer att genomgå en djupgående omvandling, och denna utbildning kräver ett tvåårigt engagemang för professionell och personlig tillväxt.

Programdeltagarna får en professionell ökning som övergår till högre prestanda och ökad ledarskapsförmåga. IPADE-kandidater sticker ut bland sina kamrater på grund av deras starkt utvecklade globala affärssyn och deras djupa känsla av socialt syfte som alltid måste åtfölja förvaltningen av ett företag.

IPADEs MEDE-program använder fallmetoden och ytterligare undervisningsverktyg för att ge en intensiv formativ upplevelse som fokuserar på att bygga färdigheter och omvandla ledare.

Att leva på heltid MBA-upplevelse

Metodik

Full-time MBA-programmet hjälper deltagarna att utveckla sina förmågor för att fatta lämpliga beslut, att utöva flexibilitet, öppenhet och att skapa styrka av karaktär som krävs för ledningsansvar.

Internationell erfarenhet

Med tanke på globaliseringstrenderna i ledande företag och handelshögskolor driver IPADE: s heltids MBA-program en högre förståelse och mer kraftfull erfarenhet av det globala sammanhanget för sina studenter, och strukturerar lämpliga möjligheter att ansluta sig till korta program / komponenter med prestigefyllda organisationer runt om i världen. som: utbytesprogrammet, den internationella veckan, en akademisk studieresa, fall tävlingar, bland andra.

Career Services Office

Career Services Office (CEDIC) syftar till att länka företag och deltagare i IPADE: s heltids MBA-program genom sina huvudmål: Att erbjuda deltagarna personligt stöd med de verktyg som behövs för att effektivt söka efter praktikplatser och permanent anställning. ge råd om arbetssöktekniker, som ger upphov till företag genom att hjälpa heltid MBA-deltagare under hela rekryterings- och sysselsättnings processen och, för att stödja företag i deras strategiska rekrytering.
Under de två åren av MBA-programmet hjälper det dig att:
 • Definiera, på lång och kort sikt, vilken karriärplan du vill följa enligt dina förmågor, färdigheter och mål.
 • Få teknisk kunskap och nödvändiga verktyg för att genomföra den karriärplan du har utvecklat.
 • Bli orienterad för att hitta den mest effektiva personliga strategin för din arbetssökning.

Tillträde

Ingångskrav

 • Kandidatexamen
 • 3 års doktorsexamen
 • Kunskaper i engelska:
  • TOEIC (minst 850 poäng)
  • TOEFL IBT (minst 100 poäng)
  • TOEFL PBT (minst 600 poäng)
  • IELTS (minst 6,5 poäng)
 • IPADE: s Management Skills Test, GMAT (minst 550 poäng), eller GRE (minst 150 per sektion)
Program undervisas på:
 • Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Juli 2020
Duration
2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Juli 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juli 2020

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

MBA Exchange Program: The Academic Experience

MBA Exchange Progam: A Cultural Experience