Din framtid, Fälla

På bara ett år, kommer du förstora dina karriärmöjligheter som du behärskar MBA väsentligheter, få praktisk erfarenhet, uppförande fältarbete utomlands och gränssnitt med C-Suite befattningshavare. Eftersom våra alumner säger, "Vilken skillnad ett år gör!"

Rankad 1: ai USA och 8 i världen för att integrera hållbarhet, detta på heltid, accelererade MBA har konsekvent erkänt bland de "globala topp 25" för ekonomiska, sociala och miljöhänsyn sedan 2007. Den banbrytande erfarenheter av lärande förkroppsligar FN: s principer för ansvarsfull förvaltning utbildning (PRME).

MBA Hållbarhet erbjuder enastående ledarskap förberedelse. Läroplanen är förankrad genom rigorösa kurser i alla företag discipliner. Vad är annorlunda? Den banbrytande hållbarhetskurser, levande konsultuppdrag, globala studieresor, tvärfunktionell integration och Capstone praktik som fungerar som bevisar mark för att göra affärer ur ett högre perspektiv.

Och Pittsburgh - en dynamisk företagskultur, utbildning och hållbar utveckling nav - är den idealiska platsen att tillbringa ett år tjänar en världsklass MBA.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från Duquesne University »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
51,039 USD
Inkluderar inte flyg, måltider och oförutsedda kostnader för obligatorisk studieresa och eventuella valfria resor.
Deadline
Efter plats
Efter datum