leaderboard-internationella MBA-MIB

Heltid MBA i International Business

Master of Business Administration med en stark internationell inriktning, undervisas helt på engelska.
Den heltid MBA behandlar alla de stora frågorna i International Business och företagskultur; analyser av tekniker; Det utvecklar ledande och beslutsfattande förmåga.
Master förbereder en kreativ och global förvaltning praktiken: en MBA examen kan hantera affärssituationer med en attityd som en ledare och ta på sig en ny roll i företaget.

En master ackrediterad


Ackrediteringar intyga som är en av de bästa internationella MBA i fråga om innehåll, profiler lärare och deltagare, organisation, kvalitet av tjänster som tillhandahålls, kontaktnät och karriärmöjligheter efter examen.
Dessa krediter erkänns av alla internationella rekryterare.

  • AMBA, Association of MBA: högsta internationella ackreditering för MBA, ges endast 160 skolor över hela världen.
  • ASFOR: intygar bästa master och MBA i Italien.

program

MBA-program i International Business Heltids omfattar 12 månader alla frågor som traditionellt behandlas på ett 2-års MBA-program, med en krävande och utmanande bana.

Intensiteten i Master gör mycket rikare och starkare din MBA erfarenhet, både från en punkt av personligen och professionellt.


Fas I - obligatoriska kurser

Den första delen av programmet omfattar 14 obbliagatori kurser, som syftar till att förmedla en allmän förståelse för verksamheten. I detta skede du får alla grunderna för bolagsledningen: ekonomi, budget och kontroll, marknadsföring, organisation och förvaltning av mänskliga resurser, ekonomi, strategi och logistik.FAS II - valbara kurser

Den andra delen är skuren på dina intressen och din professionella ambitioner. Att välja mellan olika kurser Tillval är möjligt att konstruera en väg studie som speglar de olika professionella projekt.FAS III - IN ACTION

Och "det stadium där du omsättas i praktiken de kunskaper lärt sig, arbetar med ett projekt inom området, genomföra en företags praktik eller deltar i ett internationellt utbytesprogram.


Ledar- och chefsutveckling

Den utvecklar hela programperioden och syftar till att ta fram de individuella färdigheter som krävs för att hantera resurser och resultat.

Program undervisas på:
Engelska
Italienska

Se 2 fler kurser från MIB Trieste School of Management »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
25,000 EUR
(22% moms). För år 2017 är tillgängliga stipendier till om avdrag för studieavgiften.
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag