Hållbar innovation MBA

Allmänt

Programbeskrivning

Rankat som 1 grön MBA av Princeton Review, University of Vermont's ettårig hållbar innovation MBA designades från grunden för att utmana den traditionella MBA. Vi tecknade några av de största ledarna inom området för att utforma och forma vårt program.

Resultatet? Vi har i grund och botten uppfunnit affärsutbildning och MBA-graden för att direkt ta itu med de centrala utmaningar vi står inför - miljö, etik, fattigdom och ojämlikhet - genom linsen för företag och entreprenörskap. På bara tolv månader får du en ackrediterad MBA-examen, som inte bara innehåller den grundläggande MBA-verktygssatsen, utan också kunskapen, färdigheterna och förmågan att förändra dagens verksamhet och skapa morgondagens verkligt inkluderande och hållbara företag.

141475_SIMBAwebheader2020.png

Varför MBA för hållbar innovation?

Uppdraget för The Sustainable Innovation MBA-programmet vid University of Vermont är att förbereda och utbilda individer att skapa lönsamma och hållbara affärsmöjligheter i en värld som genomgår transformationsförändringar. Sustainable Innovation MBA syftar till att utveckla nästa generation ledare som kommer att bygga, störa, innovera och återuppfinna hållbara företag och företag i en värld som kräver det.

Som student i MBA-programmet Sustainable Innovation kommer du att dra nytta av:

Ett accelererat ettårigt program

Utformad för att ge dig hela MBA-verktygssatsen inom 12 månader så att du kan komma tillbaka till att påverka.

Vermonts unika anda av entreprenörskap

Lär dig av och utveckla relationer med ledare från en mästarklass av hållbara, innovativa företag, inklusive Ben & Jerry's, Burton Snowboards, Keurig Dr Pepper och Seventh Generation.

Global exponering och praktisk erfarenhet

Utför meningsfullt arbete med stora effekter med globala partners som leder avgiften inom hållbart företagande.

Avancerad tänkande och övning

Du kommer att interagera med några av de ledande tänkarna och görarna inom området hållbart företagande, både här i Vermont och från hela världen genom vårt Changemaker Network.

Multidisciplinär strategi

Vi har utformat en unik läroplan levererad av fakulteten från vår School of Business, samt avdelningen för samhällsutveckling och tillämpad ekonomi, nationellt rankade Rubenstein School of Natural Resources, Gund Institute for Miljö, UVM Innovations och Vermont Law School.

Hållbar innovation MBA-läroplan

Klassbaserat lärande är kritiskt och MBA-läroplanen för hållbar innovation är unik i sin design och fokus. Men den verkliga exponeringen och erfarenheten är också avgörande för utvecklingen av det personliga perspektivet och färdigheter som krävs för att vara en effektiv hållbar entreprenör. Därför integrerar The Sustainable Innovation MBA flera element som ger praktisk, praktisk erfarenhet och anslutningar.

Moduler och kurser

Programmet är uppbyggt i fyra moduler om 8 veckor vardera. Varje modul är gjord av en serie korta, intensiva kurser. Antalet kurser per modul varierar. Studenterna i varje kohort lär sig och växer tillsammans som en sammanhängande grupp och bildar livslånga professionella och personliga relationer.

Varje kurs behandlar frågor om hållbarhet. Affärsfall delas över kurser och dessa affärsfall fokuserar på hur vissa företag bygger upp en mer inkluderande, motståndskraftig och hållbar ekonomi. Läroplanen kommer att diskutera på djupet hur de globala utmaningarna som är förknippade med hållbarhet, när de ses genom en affärslins, kan hjälpa till att identifiera ledningsstrategier och praxis för att uppnå hållbar ekonomisk tillväxt och samtidigt driva aktieägarvärde.

Hållbar ekonomi och inverkan på investeringar

Den finansiella sektorn omformas av framväxten av passiva investeringar, lagstiftningsreformer och teknisk innovation. Dessa krafter minskar möjligheterna i många av de traditionella karriärvägarna för nyutexaminerade med intresse för investeringsanalys och portföljförvaltning. Samtidigt får miljö-social styrning (ESG) och Impact-investeringar fart när finansinstitut och kapitalförvaltare svarar på den växande efterfrågan på investeringsmedel med positiv samhällseffekt. Medan de stora finans- och investeringsföretagen utvecklar sin förmåga att erbjuda investeringar och portföljstrategier som överensstämmer med att uppnå både finansiella och samhälleliga mål, är antalet utövare med en djup förståelse för både ekonomin och kriterierna för hållbarhet / effekt begränsat. Spåret Sustainable Finance and Impact Investing (SFII) kommer att hantera detta behov genom att producera akademiker som är beredda att skapa och hantera investeringar och portföljer som uppfyller både finansiella och samhälleliga mål.

SFII är utformad för de med expertis inom finans som vill få expertis inom ESG-Impact Investing medan de tjänar The Sustainable Innovation MBA. Sökande till detta spår förväntas först uppfylla antagningskraven till The Sustainable Innovation MBA-programmet och bör ha expertis inom ekonomi som uppnåtts genom en MS-examen i finansiering, genomförandet (eller nära avslutad) av CFA-processen eller betydande yrkeserfarenhet.

127956_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpg 

Hållbar innovation MBA-läroplan

Sommarförberedelser (självhastig, online)

Ekonomisk redovisning för hållbara företag

Modul 1: Fundament of Management

Affärsstrategi för en hållbar värld - Hållbar varumärkesmarknadsföring - Ekonomi för innovatörer I - Världsutmaningar - Affärsekonomi - Lagarbete för hållbar innovation - Entreprenörsföretag för familjeföretag - Ledarskapsseminarium

Modul 2: Bygga ett hållbart företag

Ledande för hållbar innovation - Skapa den entreprenörsmässiga affärsmodellen - Från CSR till att skapa hållbart delat värde - Marknadsbeslutsfattande under osäkerhet - Ekonomi för innovatörer II - Sustainability Toolkit I - Leadership Seminar

Practicum Planning

Inledande inramning, lista över projektidéer / möjligheter

Modul 3: Growing A Sustainable Enterprise

Hållbar verksamhet och gröna leveranskedjor - Hållbarhet i företag och offentlig politik - Finansiering av ett hållbart företag - Redovisning för ett hållbart företag - Dataanalys för hållbara företag - Att driva hållbar förändring I - Ledarskapsseminarium

Modul 4: Fokus på hållbarhet

Att driva hållbar förändring II - Systemverktyg för hållbarhet - Att driva innovation från Pyramidens bas - Innovationsstrategi: från idé till marknad - Hållbar energiteknik och policy - Sustainability Toolkit II - Leadership Seminar

Practicum: Hållbart entreprenörskap i handling

Practicum Pitch, sommarprojekt och slutrapport och presentation för företagssponsor

Antagningsprocess

Är du nöjd med bara "affärer som vanligt" eller är du intresserad av att utnyttja kraften i företag och marknader för att förändra världen?

Vi letar efter människor som du - störare, innovatörer och visionära företagare. Ledare som tänker annorlunda och söker ett bättre sätt att göra affärer och som är redo att gå in på en affärsutbildning som kommer att förbereda dem för att leva annorlunda, leda annorlunda och tjäna annorlunda. Ge oss ett år. Tillsammans kommer vi att uppfinna igen hur vi gör affärer.

Sustainable Innovation MBA-programmet är en intensiv 1-års accelererad examen som börjar i slutet av augusti. Ansökan till programmet sker rullande, beslutsfristerna är under. Observera att vissa stipendier har olika tidsfrister.

Early Mover 15 januari
Regelbunden antagning 15 april
Slutinträde 15 juni

Senast uppdaterad Okt 2020

Om skolan

Since 1791, the University of Vermont has worked to move humankind forward. Today, UVM is a Public Ivy and top research university of a perfect size, large enough to offer a breadth of ideas, resource ... Läs mer

Since 1791, the University of Vermont has worked to move humankind forward. Today, UVM is a Public Ivy and top research university of a perfect size, large enough to offer a breadth of ideas, resources, and opportunities, yet small enough to enable close faculty-student mentorship across all levels of study, from bachelors to M.D. programs. Läs mindre

Ackrediteringar

AACSB Accredited