Globalt ledarskap mba

Universidad Francisco De Vitoria

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Globalt ledarskap mba

Universidad Francisco De Vitoria

För närvarande tjänar det globala nätverket av universitet mer än 20 000 studenter, inklusive över 2000 studenter och en alumni på mer än 50 000 ledare. 500 fulltid fakultet föreläsning och bedriva forskning. Toppmoderna forskningscentra erbjuder ledarskap och tillämpad vetenskaplig forskning inom entreprenörskap, företagsstyrning, familjeföretag, socialt ansvar, mikrofinansiering, små och medelstora företag, samt internationell logistik, turismhantering, media och kommunikationshantering, miljö ledning, ekonomisk och industriell prognos, internationella ekonomiska och finansiella standarder, ledarskap och etik.

Global Leadership MBA strävar efter att införa en ny affärshållning hos våra studenter, skapa ledare som är skickliga, balanserade och som har en vision med integritet. Företagen behöver idag mäta en affärsverksamhet av ständiga förändringar och nya utmaningar.

Nuvarande kritiska utmaningar för framgång är vision, globalisering, anpassningsförmåga, teknik, ledarskap och etik. Och medan traditionella MBA-program huvudsakligen fokuserar på att ge framtida ledare de bästa verktygen och teknikerna för att ta itu med dessa utmaningar, leder accelerationen av förändringen till ett alltmer brådskande behov av att förstärka alla områden av mänsklig kapacitet, inklusive ledarskap och etiska dimensioner.


Global Leadership MBA lär eleverna att förstå effekterna av ny teknik och återuppfinna affärspraxis. Vi främjar en balanserad utveckling av affärsförmåga, ledarskapsinriktning och etiskt beteende för att förbättra effektiviteten hos enskilda, team och företagsregioner: USA, Europa och Latinamerika. Programmet börjar den första fyra månadersperioden i USA. Den andra fyramånadersperioden lärs i Latinamerika och den tredje fyramånadersperioden lärs i Europa. En tre veckors företagsstudieutflykt till Asien hålls i Manila.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 år
Heltid
Information
Deadline
Locations
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Spanien - Madrid, Community of Madrid
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan