Läs den officiella beskrivningen

En internationell deltid program

Global Fashion Management är en deltid och det enda Executive MBA i mode och design management som tillåter deltagarna att fortsätta sin karriär.

Kursen arrangeras i samarbete mellan Institut Français de la Mode, Fashion Institute of Technology i New York och Hong Kong Polytechnic University i Hong Kong. Med en sann internationellt perspektiv, förbereder det hög potential chefer för ledande ställning på högsta nivå inom mode och kreativa industrier i stort.

Det ger unga yrkesverksamma med sektorns viktiga färdigheter för att kunna planera och driva strategier för befintliga varumärken eller att starta eget företag, och samtidigt stärka sin kunskap om koderna för mode, lyx och skapande i ett internationellt sammanhang.

Programmet riktar sig till erfarna chefer, högt motiverade att arbeta i mode och design, med eller utan erfarenhet i branschen.

  • Grund kvalifikationer: ledning, ekonomi, statsvetenskap, juridik, konst, kommunikation, konsthantverk, teknik ...
  • Fyraårig examen (professionell likvärdighet möjlig).
  • Minst 5 års yrkeserfarenhet.
  • Flytande engelska.

Undervisningen sker i de tre stora världsmodehuvudstäder. Förutom kursen på IFM i Paris, intensiva seminarier äger rum i New York och Hong Kong som gör det möjligt för deltagarna att skapa fasta och privilegierade förbindelser med ett internationellt nätverk av mode och design proffs.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
Pris
27,000 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum