Global mba för chefer

University of Virginia Darden School of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Global mba för chefer

University of Virginia Darden School of Business

Derdens globala MBA för chefer (GEMBA) är utformad för erfarna chefer som försöker öka sina internationella karriärer samtidigt som de fortsätter att arbeta heltid.


21-månadersprogrammet lärs av samma topprankade fakultet som undervisar i de andra Darden-graden och fokuserar på att förbereda studenterna att vara globalt redo att klara sig i en internationell miljö och redo att leda en organisation som gör affärer i flera länder. Darden uppnår detta mål både av läroplanens globala innehåll och det sammanhang där vi levererar det.

Efter att ha slutfört Darden GEMBA kommer du vara beredd att trivas i globalt distribuerade företag, på olika marknader, över kulturer och i tillväxtregioner.

Internationella Residencies

Under hela programmet kommer du att delta i sex internationella bostäder - en gång till Brasilien, Europa, Kina och Indien, och två gånger till USA. På dessa bostäder kommer du att resa med Dardens topprankade fakultet och delta i fallmetodklasser, besöka inflytelserika företag under Global Leadership Explorations, få kulturell kunskap och kontakter och lär dig att arbeta över internationella gränser.

Distansutbildning

Cirka en tredjedel av GEMBA-kursens arbete levereras via distansutbildning. För att ge en mycket engagerande inlärningsupplevelse mellan bostäder, deltar du i live online-lektioner, arbetar med individuella uppdrag, deltar i små gruppprojekt och inlärningsmöten och träffar en-mot-en med fakulteten.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online och Campus-kombinerat
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
21 månader
Information
Deadline
Locations
Amerikas förenta stater - Charlottesville, Virginia
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Sept. 2019
Amerikas förenta stater - Charlottesville, Virginia
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan