Derdens globala MBA för chefer (GEMBA) är utformad för erfarna chefer som försöker öka sina internationella karriärer samtidigt som de fortsätter att arbeta heltid.


21-månadersprogrammet lärs av samma topprankade fakultet som undervisar i de andra Darden-graden och fokuserar på att förbereda studenterna att vara globalt redo att klara sig i en internationell miljö och redo att leda en organisation som gör affärer i flera länder. Darden uppnår detta mål både av läroplanens globala innehåll och det sammanhang där vi levererar det.

Efter att ha slutfört Darden GEMBA kommer du vara beredd att trivas i globalt distribuerade företag, på olika marknader, över kulturer och i tillväxtregioner.

Internationella Residencies

Under hela programmet kommer du att delta i sex internationella bostäder - en gång till Brasilien, Europa, Kina och Indien, och två gånger till USA. På dessa bostäder kommer du att resa med Dardens topprankade fakultet och delta i fallmetodklasser, besöka inflytelserika företag under Global Leadership Explorations, få kulturell kunskap och kontakter och lär dig att arbeta över internationella gränser.

Distansutbildning

Cirka en tredjedel av GEMBA-kursens arbete levereras via distansutbildning. För att ge en mycket engagerande inlärningsupplevelse mellan bostäder, deltar du i live online-lektioner, arbetar med individuella uppdrag, deltar i små gruppprojekt och inlärningsmöten och träffar en-mot-en med fakulteten.

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 1 fler kurser från University of Virginia Darden School of Business »

Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
21 månader
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019