Read the Official Description

Sedan 1994 har College of Business erbjudit Master of Business Administration (MBA) grad i form av en global leverans. Det globala programmet handlar om ett tre-stegs system: fakultetsmedlemmar som reser till utländska platser vid olika tider på året för att hålla koncentrerade kurser, Internet-baserade instruktioner och / eller förkortade eller regelbundna sessioner på WTAMU-campus. Inträdes- och kurskraven för Global MBA är samma som det traditionella campus MBA-programmet. Det finns små skillnader på alla globala platser och vissa platser går runt ett examensalternativ, var god kontakta direktören för kandidatexamen om du har särskilda frågor eller problem.

Den globala MBA består i allmänhet av 36 kredit timmar (12 klasser) av kurs i de olika instruktionsmetoderna som anges ovan. Specifikt leveransläge är utformat på ett sätt som möter behoven hos specifika studentkohorter på olika platser.

Företagsekonomin har förfalskat ett förhållande med flera globala partner i Taiwan, Kanada, Förenade Arabemiraten och Singapore. De globala partnerna hjälper till att främja våra MBA- och examensprogram och erbjuder klassrumsfaciliteter. Den globala modellen har också tillämpats som ett sätt att tjäna det regionala näringslivet med 2001-samordningen av MBA-programmet mellan BWXT och WTAMU på Pantex. På platsen levererade företagskurser på Pantex-anläggningen officiellt startade den 3 januari 2002 och tjänade över hundra studentanställda.

Det globala programmet har visat sig vara en viktig kulturell utbyte för både fakulteten och studenterna. Eleverna kan lära sig nyanser av amerikanska affärsmetoder medan fakultetsmedlemmar spenderar upp till tre veckor på utländsk plats och kan turera kulturella och kommersiella företag.

Kandidater från det globala programmet har anställts och främjats av multinationella företag, bildat eget företag eller fortsatte sin utbildning på doktorandnivå i USA.

Studenter som söker Masters of Business Administration grad eller Business Administration Diploma måste först etablera kunskaper i redovisning, ekonomi, företagsstatistik, datasystem, management, marknadsföring, ekonomi och affärsjuridik. Denna färdighet kan upprättas av kurser som tagits i ett grundutbildningsprogram i samverkan med vår globala partner genom att genomföra avancerade stående prov eller genom att genomföra formella utbildningar.

Program taught in:
Engelska

See 1 more programs offered by West Texas A&M University - College of Business »

Denna kurs är Online, Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum