Läs den officiella beskrivningen

Accelerera din karriär i global verksamhet och förbered dig för större ledarskapsmöjligheter genom University of Washington Global MBA Program. Detta program ger en bred bild av globala affärer och gör att du kan fokusera på dina individuella karriärmål genom valfria, verkliga affärsprojekt, certifikat och dubbla grader.

Programöversikt

University of Washingtons ettåriga globala MBA-program (GMBA) erbjuder yrkesverksamma med tidigare internationell affärserfarenhet och en grundläggande företagsutbildning en möjlighet att bygga vidare på sina kunskaper och färdigheter, skräddarsy en läroplan för att passa olika karriärmål. En idealisk kandidat till detta program kommer att ha ett fokuserat karriärmål i global verksamhet och en plan för att driva den efter examen.

Studera på högskolan
Nationellt rankad av US News & World Report, University of Washingtons Michael G. Foster School of Business har expertfakultetsmedlemmar och är en av två amerikanska handelshögskolor för att hålla internationell EQUIS-certifiering från European Foundation for Management Development. Fosterskolan är ackrediterad av AACSB International "Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Förbered dig för att leda i den globala affärsarenan
Stärka kommunikation och påverkan genom att interagera med fakultetsmedlemmar, klasskamrater och besökande chefer. Delta i en samarbetsbaserad inlärningserfarenhet som främjar samarbete mellan kulturer och professionella discipliner. Sätt dina kunskaper och färdigheter till testet vid tävlingar.

Utveckla ett världsomspännande professionellt nätverk
Gå med i en högkalibrerad grupp av internationella affärsmän för en intensiv utforskning av globala affärsfrågor, ledningsgrunder och valstudier som stöder dina karriärförhoppningar. Du kommer att ha en chans att träffas och studera med heltid och kväll MBA-studenter i valbara kurser och bredda din grupp av kontakter genom MBA-studentföreningar.

Förduga din karriär
Din tidigare arbetserfarenhet, i kombination med företagsprojekt och fältstudier som genomförts under det globala MBA-programmet, kommer att förbereda dig för globala sysselsättningsmöjligheter omedelbart efter examen. Jobbrekrytering börjar bara några veckor i programmet.

Curriculum

Ett år av transformationslärande
Det fyra kvartala globala MBA-programmet börjar i juni med en koncentrerad sommar MBA-kärna som täcker affärsgrunder. Under sommaren ska du slutföra intensiva kursmoduler inom områden som ekonomi, redovisning, marknadsföring och driftsledning. Små klassstorlekar möjliggör nära samverkan med lärare och kollegor.

Fokusera dina studier genom valbara kurser

Efter kärnan kompletterar du tre fjärdedelar av akademiska kurser, inklusive tvärkulturell kommunikation, etik och företagsstyrning samt amerikanska affärsmetoder. Det rekommenderas att studenter i det globala MBA-programmet tar minst två valfria kurser med ett globalt affärsfokus. Valbara kurser ger också möjlighet att träffa och utbyta idéer med studenter från MBA-programmet. Du kan välja att tjäna ett specialbevis genom att fylla i de obligatoriska valkurserna.

Tjäna en MBA-examen eller en dubbel examen
Det globala MBA-programmet leder till en civilingenjörsexamen från University of Washington. Studenter kan välja att driva en dubbel examen genom att söka till andra skolor vid University of Washington.

Målgrupp


Utformad för proffs med internationell affärserfarenhet och högskoleutbildning.

Program undervisas på:
Engelska

Se 4 fler kurser från University of Washington Foster School of Business »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
37,000 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum