Läs den officiella beskrivningen

Det globala MBA-programmet är etablerat för att erbjuda företag möjlighet att utbilda sina elitledare i ett av världens högst rankade MBA-program. Det globala MBA-kursarbetet är exakt detsamma som den vanliga MBA men schemat och strukturen är kreativt utformade för att tillgodose de unika behoven hos företagen i respektive region. För närvarande erbjuder UMBS Global MBA för företag som är baserade i eller har verksamhet i Asien.Selektivt program för exceptionella chefer och proffs
Erfarna företagsledare och yrkesverksamma kräver mycket mer än ett konventionellt MBA-program kan erbjuda och Michigan Global MBA-programmet är noggrant utformat för att möta de höga kraven. För att behålla syftet med programmet och maximera synergin bland studenterna är upptagandet till programmet begränsat endast till elitledare med företags sponsring.


Michigan MBA Curriculum


Det finns en Michigan MBA-examen. Alla Michigan MBA-program följer samma stränga krav. Efter avslutad kärnkurs kan studenten ta upp till 36 valkurser från mer än 110 valfria kurser. Alla kurser lärs av de främsta University of Michigan fakultetsmedlemmar. Efter avslutad kurs har studenterna en Michigan MBA-examen.


Sexmånaders MBA-program


Vi förstår att tiden är en värdefull tillgång för företagsledare och företag. Vi har utformat Asien Global MBA som ska slutföras på sexton månader - minst möjlig tid utan att äventyra kvaliteten. Genom att utelämna den långa sommarlovet erbjuder de flesta konventionella MBA-program mellan första och andra år, vårt program slutförs på kortare tid. Vi tror på en noggrann analys, men alltid med ett öga på viktiga praktiska konsekvenser. Minimera jobbrist från begåvade medarbetare samtidigt som de erbjuder utbildning i världsklass är bara ett annat exempel på det åtagande som University of Michigan Business School har till sina partnerskap.

Diverse kulturell lärande


Samhället av elever som accepteras till Asien Global MBA-klassen 2006 kommer att börja programmet genom att spendera tre månader i Asien innan de kommer till Ann Arbor, Michigan i tretton månader. Asien sikt består av sessioner i Japan, Kina och Korea. Sessioner i Asien hålls på fullt utrustade företagsutbildningscenter där hela studentkåren och fakulteten kommer att uppehålla sig under de fyra veckorna. Anläggningarna är noggrant utformade så att studenterna helt och hållet kan fördjupa sig i sitt kursarbete utan distraktion, att arbeta i team som fungerar som en organisationsenhet och att fördjupa sin förståelse för olika asiatiska kulturer och affärsmetoder. Skolan erbjuder kulturella turer i varje land för att öka elevernas förståelse av lokalhistoria och kultur. Efter att ha avslutat terminen i Asien, åker studenter och deras familjemedlemmar till Ann Arbor i tretton månader. I Ann Arbor är eleverna fritt att välja sitt val av bostäder från många alternativ både på och utanför campus. Medan Ann Arbor erbjuds kommer studenterna att erbjudas mer än 10 veckors semestertid under vilken studenter och deras familjemedlemmar kan resa över Amerika eller besöka andra länder.


Livslångt vänskap med GMBA-kollegor


Studenter som deltar i Asiens globala MBA-program är potentiella chefer för sina sponsorföretag. Under de två första delarna av programmet deltar studenterna i de nödvändiga kärnkurserna tillsammans. Eleverna får chansen att lära känna sina kollegor på en mycket individuell nivå. I klassrummet och genom olika gruppaktiviteter hjälper eleverna och lär sig av varandra. Deltagarna i programmet bygger inte bara kamratskap bland andra MBA-studenter, men bygger professionella relationer och livslånga vänskap. Under de två terminerna i Ann Arbor som är ägnat till valmöjligheter, ingår inte globala MBA-studenter inte bara i mer än 2 000 studenter som utgör studentkåren för Business School, men också de mer än 50 000 studenter, lärare och anställda som utgör kulturellt rik och diversifierad University of Michigan gemenskap. Kandidater är en del av programmet via livslångt tillträde till Business School, personliga band med peer-deltagare och medlemskap i ett av världens största universitets alumni nätverk.

Lär känna Michigan fakultetsmedlemmar

Globala MBA-studenter har möjlighet att lära känna University of Michigan Business School Faculty. Vi inbjuder de mest erfarna och hängivna lärare att undervisa i kärnkurserna. När du undervisar en kärnkurs i Global MBA, är fakultetens medlemstid 100% ägnad åt de globala studenterna och kursen. Fakultetsmedlemmar bjuda in eleverna att gå med i lunch och middag i små grupper och hålla kontorstider uteslutande för globala MBA-studenter. Att lära känna fakultetsmedlemmar är en tillgång att utnyttja inte bara under kursarbetet utan även efter att ha återvänt till ditt yrke.


* Programhöjdpunkter

Unikt utformad: Vårt program är det mest idealiska MBA-programmet för erfarna företagsledare och professionella.

Michigan MBA Curriculum: Michigan MBA läroplanen har erkänts som den mest innovativa i världen.

Flexibilitet: Efter avslutad kärnkurs kan eleverna välja mellan mer än 110 valbara kurser och ta upp till 10 högskolepoäng i någon av högskolan i Michigan.

Nätverksbyggande: Studenter kan bygga relationer med en elitkadre av toppasiatiska företagsledare och studenter i Ann Arbor; De kommer också att ha tillgång till det stora Michigan alumni-nätverket.

Tidsbesparing: Programmet slutförs på bara 16 månader.

Diverse kulturell inlärning: Studenter spenderar tre månader i Japan, Kina och Korea innan de spenderar tretton månader med den olika studenten i Ann Arbor, Michigan.

Extracurricular Activities: Under hela programmet erbjuds studenter olika hjälpprogram inklusive Executive Skills Workshops och kulturella turer för att stärka elevernas förståelse av affärsförmåga och utländsk kultur.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Juni 2019
Sep 2019
Duration
16 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juli 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Juni 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Juni 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum