{mbastudies-global-mba:singular} i North Carolina Amerikas förenta stater

De Topp {mbastudies-global-mba:plural} i North Carolina Amerikas förenta stater 2018

MBA

Ett globalt MBA-program tränar studenter för företags karriärer med ett internationellt perspektiv. Deltagarna studerar ofta utomlands, får praktisk erfarenhet i en internationell arbetsplats och samarbetar med en mångfald uppsättning kamrater.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

North Carolina, en nordöstra delstaten USA, är också känd som Tar Heel staten. I denna historiska stat den första offentliga universitet öppnades 1795.Presently 17 statliga universitet och 58 offentliga servera detta tillstånd.

Hitta {mbastudies-global-mba:plural} i North Carolina i USA 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA MBA Amerikas förenta stater North Carolina.  Testa vår kategori MBA MBA istället.

Sök efter liknande program här