{mbastudies-global-mba:singular} i Kaohsiung Taiwan

Det bästa {mbastudies-global-mba:plural} i Kaohsiung Taiwan 2018

MBA

En Master of Business Administration (MBA) är en examen som tar cirka två års studier för att ta emot. Individer som tjänar denna grad vinst viktig kunskap och erfarenhet inom områdena företag och förvaltning, och kanske kan hitta ett jobb snabbt på grund av deras förbättrade färdigheter.

 

Taiwan, officiellt Republiken Kina, är en stat i Östasien och den första konstitutionella republik i Asien. Taiwan har flera bra universitet, varav många har utbytesavtal med utländska universitet, och det är ett bra sätt att uppleva livet i Taiwan.

Kaohsiung fick nyligen en ökning av de ekonomiska prestanda tack vare uppgraderingen av flera universitet i området för att erbjuda utbildning av hög kvalitet. National Kaohsiung Marine University, Shu-Te University och National Kaohsiung University of Applied Sciences är nu fullvärdiga universitet.

Hitta {mbastudies-global-mba:plural} i Kaohsiung i Taiwan 2018

Läs Mer

Magister På Global Human Resource Management (heltid MBA-program)

National Sun Yat-Sen University
Campusstudier Heltid 2 - 4 år September 2018 Taiwan Kaohsiung

Master of Global Human Resource Management är etablerad på behovet av kollegiet för att stärka personalyrket, och att ge eleverna en viss grund i hur viktiga områden av verksamheten är integrerade i framgångsrika organisationer. [+]

{mbastudies-global-mba:plural} 2018 i Kaohsiung Taiwan. Master of Global Human Resource Management (Heltid MBA-program) Master of Global Human Resource Management är etablerad på behovet av kollegiet för att stärka personalyrket, och att ge eleverna en viss grund i hur viktiga områden av verksamheten är integrerade i framgångsrika organisationer. Dess mål är att ge sina elever en gedigen, väl avrundad utbildning inom HR-området, accentuerar teambuilding och en global utblick. Med den kommande globaliseringens tidevarv, är nationer racing intensivt att vinna konkurrensfördelar genom att investera i innovativa kunskaps och globala talanger utvecklingen, särskilt i strävan efter akademiska prestige och elit-talang odlingar. Därför är det viktigt att heltid Master of Global Human Resource Management att utnyttja sina resurser och ge studenterna möjlighet att förvärva både teoretiska och praktiska färdigheter. Programmet syftar till att leverera en ny engelsk magisterexamen program som kommer att utveckla konkurrenskraftiga globala talanger och utrusta eleverna med human resource management kunskap, behövs kraftigt idag av internationella företag. Fördelar att studera vid Master of Global Human Resource Management Vill ha kontakter med företag i Sydostasien? Om så, studera i Master of Global Human Resource Management är det bästa valet för dig. De flesta av våra HR alumner arbetar för närvarande som HR-chefer inom flera olika områden. Dessa Alumni har en stark efterfrågan på internationella talanger bland studenter, särskilt de som är intresserade av att arbeta inom Asien. Avsedd Student Marknad Programmet välkomnar inte bara dem som studerar / arbetar i HR sektorn-arbetsgivare, chefer och yrkesverksamma, men också de som är intresserade av... [-]