Global MBA

Hanyang University School of Business

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Global MBA

Hanyang University School of Business

Samtida Management Education With Emphasis

- Som vår globala vision innebär, strävar vi efter att utveckla framtida företagsledare som har både globala perspektiv. Hanyang är verkligen väl positionerat för att förfölja denna vision. Hanyang har redan utbytesavtal med 146 skolor i 20 länder.

- Vår fakultet strävar efter att behålla kursinnehållet för att vara ny, vilket återspeglar nutidens ledarskap.

Världsklass Fakulteten i samarbete med University of Oregon

- Hanyang MBA-fakulteten rankas bland de bästa när det gäller akademisk forskning i Korea. Många av dem är aktiva opinionsledare, framgångsrika företagare, inflytelserika konsulter och viktiga styrelseledamöter själva i det koreanska samhället.

- Med samarbetsavtal med University of Oregon School of Business, kommer några av MBA-kurser att läras av utmärkta professorer inbjudna från University of Oregon. Hanyang MBA fortsätter att globalisera sin läroplan baserad på vår globala vision.

Skapa din egen individualiserad kursplan: "Självdesignat spår"

- Vi erbjuder den mest flexibla läroplanen för någon högskolekurs, vilket ger våra studenter möjlighet att ta kontroll över sina kurser och deras framtid. Genom att välja "Självdesignat spår" kan våra studenter strategiskt anpassa sin utbildning och utveckla specialiserade kompetensområden för att tillgodose deras specifika intresse och färdigheter. Flexibiliteten i våra kurser ger stora fördelar för våra elever, särskilt när det är dags för dem att konkurrera på ett mycket specialiserat verksamhetsområde.

- Vi erbjuder åtta funktionella spår: Redovisning, Finans, Internationell Affärsverksamhet, Marknadsföring, Management Information Systems, Organisationsbeteende & Human Resource Management, Operations & Service Management, Strategic Management & Venture.

Inriktning på bransch-akademisamarbete genom "Field Study", "VIP Lecture Series" och etc.

- Vi tror på ett balanserat tillvägagångssätt för vårt utbildningsprogram. Vårt program medför en ledarskapsplan som slår en balans mellan teoretiska begrepp och praktiska erfarenheter i verkligheten. I vårt program kan eleverna genomföra en "Field Studies" före examen. Studenten väljer ämnen för fältstudien enligt deras nuvarande behov eller karriärmål, och professorer hjälper eleverna att slutföra projektet. Studenterna kommer att kunna ta reda på verktyg och tekniker i klassrummet och tillämpa dem direkt på sin arbetsplats.

- På Hanyang MBA lär du dig inte bara i klassrummet, men direkt från företagsledare och beslutsfattare i Korea. "VIP Lecture Series" med utmärkta nationella ledare (som vd för framgångsrika företag, högt rankade regeringstjänstemän, inflytelserika författare etc.) erbjuds genom hela terminerna. Detta kommer inte bara att överbrygga klyftan mellan teori och praktik utan också ge eleverna en chans att lära av företagsledare om komplexa affärsmiljöer.

- Vi har branschexperter och specialister som våra gemensamma fakultetsmedlemmar. De delar sitt värdefulla industriella kunnande med studenter så att eleverna kan tillämpa dessa indirekta lärande erfarenheter i sitt jobb.

Lösningsorienterad, fallbaserad lärande

- Precis som många andra världsklassa MBA-skolor använder vi fördjupade fallstudier i vår undervisning. Våra professorer använder olika utmärkta fall från HBC eller Stanford. Dessutom presenterar de några intressanta koreanska fall, varav några är förberedda av sig själva. Således har eleverna privilegiet att utsättas för några viktiga koreanska affärssaker direkt från författarna. Förutom fallstudier används andra undervisningsstilar och metoder som rollspel, videor, simuleringar och lagövningar i klassen.

Grand Opening av state-of-the-art anläggning

- Kanske är en av de mest spännande aspekterna av skollivet för potentiella MBA-studenter att få tillgång till en ny toppmodern företagsskolbyggnad. Hanyang School of Business bröt grunden på en ny 20 miljarder, 15.207m2 företagsskolbyggnad den 10 juli 2004. Den nya flaggskeppsbyggnaden, som innehåller 8 våningar plus två källarplaner, slutfördes 2006. Det har många amfiteater klassrum och diskussioner rum utrustade med multimedia presentation system, student lounge, verkställande klassrum, ett bibliotek, datalaboratorier, en mångsidig matsal anläggning, ett gym och andra bekvämligheter för lärande.

Plats Advantage: 20 minuter från centrala Seoul

En av de stora fördelarna med Hanyang är dess unika läge. Det tar bara ca 20 minuter med tunnelbana från centrum av antingen Kangbook eller Kangnam-området. Vidare ligger en av tunnelbanans utgång (linje nummer 2) i mitten av campus, vilket gör tillgången till företagshögskolan mer bekväm.

Möjligheter för avhämtning av undervisning

Vi ger upphov till undervisning för studenter med utmärkta akademiska kvalifikationer. Studerande i de högsta 15 procenten kommer att få undervisningsavvikelse från 30% till 100% av undervisningen.

Grundläggande krav

- Förkunskapskrav: Studenter som inte har deltagit i redovisningskurser krävs för att ta en obligatorisk redovisningskurs innan den ordinarie terminalen börjar. En intensiv en-veckors Special Accounting Lecture Series kommer att vara öppen för de studenterna innan den ordinarie terminalen börjar.
(Om en elev redan har tagit en redovisningskurs före, kan han eller hon undantas från detta krav.)

- Studenterna är skyldiga att ta totalt 45 kredit timmar (15 kurser om 3 poäng varje) för att kunna göra examen, och redovisning förutsätter inte räknas mot examensbehovet.

- Studenterna är skyldiga att ta 5 kurser desighated i varje spår från 10 MBA kärnkurser

- Studenterna är skyldiga att välja en global kommunikationskurs (engelska, kinesiska eller japanska) för att kunna göra examen. (Om en student lämnar in ett examensbevis för främmande språk kan detta exemplifieras.)

- Eleverna kan ta en fältstudie före studenten: Studenten väljer ämnen för fältstudien enligt deras nuvarande behov eller karriärmål, och professorer hjälper studenterna att slutföra sitt projekt. Studenterna kommer att kunna ta reda på verktyg och tekniker i klassrummet och tillämpa dem direkt på sin arbetsplats.

- Eleverna kan antingen ta "självdesignat spår" eller "funktionellt spår"

- Det tar normalt 2 år att slutföra programmet.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Mar. 2019
Duration
Varaktighet
2 år
Deltid
Information
Deadline
Locations
Sydkorea - Seoul, Seoul
Startdatum : Mar. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Mar. 2019
Sydkorea - Seoul, Seoul
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan