MBASTUDIES

Sök {mbastudies-global-mba:plural} i Studier i management på distans

Ett globalt MBA-program tränar studenter för företags karriärer med ett internationellt perspektiv. Deltagarna studerar ofta utomlands, får praktisk erfarenhet i en internationell arbetsplats och samarbetar med en mångfald uppsättning kamrater.

På ett program i management lär studenterna sig viktiga affärsfärdigheter såsom kommunikation, självreflektion, planering och teambuilding. Många program fokuserar också på etik och kulturella skillnader på arbetsplatsen. Dessa teman hjälper ofta studenterna att förbereda sig på nybörjarjobb inom ledningen i diverse organisationer efter sina studier.

Även om min närvara distansutbildning klasser online, flera universitet håller påbörjas på flera platser. Du kan även sluta ta klasser för många veckor under året utan att dra och utan att kasta dina studielån till återbetalning. Det är ett starkt argument många människor ser på när inskrivning i distansutbildning klasser.

{mbastudies-global-mba:singular} i Studier i management Distansutbildning

1 Resultat i Studier i management, Distansutbildning Filter

Master of Business Administration (mba) i globalt ledarskap

Richfield University
Global MBA
Engelska
Campusstudier
Internet

Richfield College MBA med alternativ i Global Leadership är examenprogrammet inriktat på att förbereda studenterna att bidra till förvaltningen och

Läs mer