{mbastudies-global-mba:plural} i Studier i administration

jämför 2 {mbastudies-global-mba:plural} i Studier i administration

En Master of Business Administration (MBA) är en examen utformad för att hjälpa studenter att utmärka sig som professionella i näringslivet. En global MBA är särskilt inriktad på att lära individer hur man lyckas i internationell verksamhet.

Vad är en Global MBA i Administration Studies? Detta är en MBA som specialiserat sig på kurser som skapats för att utbilda studenter för personalhantering. En examen med sådan grad kan fortsätta arbeta i mänskliga resurser för ett utomeuropeiskt företag eller för en organisation som har många internationella grenar. Klasser kan fokusera på ämnen som global outlook, teambyggnad genom kommunikationsteknik eller språkkunskaper. Denna kurs är idealisk för alla som är intresserade av internationella relationer eller som reser på jobbet.

Kandidater med en global MBA i Administration Studies utmärker sig vanligtvis i färdigheter som teambyggande, talangsledning och kommunikationsteknik. Dessa är väsentliga för internationellt arbete, medan teambyggande och kommunikationsförmåga också hjälper till i vardagen.

Kostnaden för en Global MBA i Administration Studies skiljer sig åt mellan institutionerna. Varaktigheten kommer också att förändras beroende på var graden är klar. Studenter uppmanas att göra grundlig forskning innan de väljer ett program.

Studenter som erhåller sin globala MBA i Administration Studies söker ofta sig till ledande befattningar på internationella företag och organisationer. Många är kvalificerade till roller som personalansvarig, talangförvaltningschef eller direktör för internationella operationer. På en alltmer global marknad gör de tvärkulturella kommunikationsförmågorna och administrativa kompetensen hos kandidater med denna MBA dem mycket konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden.

Global MBA i Administration Studies program erbjuds runt om i världen och kan ofta genomföras utomlands eller online genom internationellt ackrediterade universitet. Online kurser kan vara ett bekvämt alternativ för studenter som inte kan gå på heltid på universitetet. För att hitta rätt kurs för dig, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Kelley-Manchester Global MBA

Alliance Manchester Business School
Online och Campus-kombinerat Deltid 2 år July 2019 Storbritannien Manchester

Denna deltid MBA levereras av US-baserade Kelley School of Business, en världsledande inom leverans av online MBA, och Alliance Manchester Business School , en 40-talskollegium med sex centra runt om i världen. Tillsammans erbjuder skolorna ett kombinerat arv av nästan 150 års innovation inom företags- och ledarutbildning. [+]

Studera med två elitskolor

Denna deltid MBA levereras av US-baserade Kelley School of Business, en världsledande inom leverans av online MBA, och Alliance Manchester Business School , en 40-talskollegium med sex centra runt om i världen. Tillsammans erbjuder skolorna ett kombinerat arv av nästan 150 års innovation inom företags- och ledarutbildning.

Programöversikt

Kelley-Manchester Global MBA kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med nedsänkt ansikte mot ansikteundervisning två gånger om året på ett urval av 8 globala platser. Resultatet är en flexibel MBA som är en verklig internationell upplevelse.

När kommer jag att delta i workshops?... [-]


Magister på global human resource management (heltid MBA-program)

National Sun Yat-Sen University
Campusstudier Heltid 2 - 4 år September 2019 Taiwan Kaohsiung City

Master of Global Human Resource Management är etablerad på behovet av kollegiet för att stärka personalyrket, och att ge eleverna en viss grund i hur viktiga områden av verksamheten är integrerade i framgångsrika organisationer. [+]

Master of Global Human Resource Management (Heltid MBA-program)

Master of Global Human Resource Management är etablerad på behovet av kollegiet för att stärka personalyrket, och att ge eleverna en viss grund i hur viktiga områden av verksamheten är integrerade i framgångsrika organisationer. Dess mål är att ge sina elever en gedigen, väl avrundad utbildning inom HR-området, accentuerar teambuilding och en global utblick. Med den kommande globaliseringens tidevarv, är nationer racing intensivt att vinna konkurrensfördelar genom att investera i innovativa kunskaps och globala talanger utvecklingen, särskilt i strävan efter akademiska prestige och elit-talang odlingar. Därför är det viktigt att heltid Master of Global Human Resource Management att utnyttja sina resurser och ge studenterna möjlighet att förvärva både teoretiska och praktiska färdigheter. Programmet syftar till att leverera en ny engelsk magisterexamen program som kommer att utveckla konkurrenskraftiga globala talanger och utrusta eleverna med human resource management kunskap, behövs kraftigt idag av internationella företag.... [-]