{mbastudies-global-mba:singular} i Hertfordshire Storbritannien

alla Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Hertfordshire Storbritannien 2018

MBA

Ett globalt MBA-program tränar studenter för företags karriärer med ett internationellt perspektiv. Deltagarna studerar ofta utomlands, får praktisk erfarenhet i en internationell arbetsplats och samarbetar med en mångfald uppsättning kamrater.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Förenade konungariket Storbritannien och Nordirland, allmänt känd som Förenade kungariket och Storbritannien, är en suverän stat ligger utanför nordvästra kusten av den europeiska kontinenten.De två mest kända (och äldsta) universiteten är Oxford och Cambridge (ofta kallad Oxbridge av många britter) England har också flera andra världsklass institutioner, däribland flera i London (särskilt Imperial College, London School of Economics, University College London och kung 's College London, är alla en del av London University)

Hertfordshire är ett län där byn Wallington ligger och det är viktigt eftersom George Orwell baserade Djurfarmen på det. Det finns också fyra högskolor och ett universitet som ligger i Hatfield.

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Hertfordshire i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA MBA Storbritannien Hertfordshire.  Testa vår kategori MBA MBA istället.

Sök efter liknande program här