{mbastudies-global-mba:singular} i East Midlands Storbritannien

De Topp {mbastudies-global-mba:plural} i East Midlands Storbritannien 2018

MBA

Företagare som vill bygga vidare på sin utbildning och erfarenhet kan driva en global MBA. Detta examen förbereder eleverna för ledarskapsställningar i multinationella företag eller entreprenörsinsatser och innehåller ofta möjligheter till studier utomlands. 

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Utbildning i Förenade kungariket är en decentraliserad fråga med vart och ett av länderna i Storbritannien har skilda system under olika regeringar: den brittiska regeringen är ansvarig för England, och den skotska regeringen, den walesiska regeringen och Nordirland Executive ansvarar för Skottland , Wales och Nordirland, respektive.

Hitta {mbastudies-global-mba:plural} i East Midlands i Storbritannien 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA MBA Storbritannien East Midlands.  Testa vår kategori EMBA MBA istället.

Sök efter liknande program här