{mbastudies-global-mba:singular} i Bilbao Spanien

Det Mest populära {mbastudies-global-mba:plural} i Bilbao Spanien 2018

MBA

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Bilbao Staden är huvudstad i Vizcaya Province, Spanien. Den har en historia som går tillbaka till det 14th århundradet. Bilbao har över 1 miljon invånare. Staden har 2 universitet - University of Deusto och universitetet i Baskien.

jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Bilbao i Spanien 2018

Läs Mer

Global MBA

ESDEN Business School
Online och Campus-kombinerat Deltid 9 månader November 2017 Spanien Madrid Bilbao Barcelona + 2 fler

I detta program strävar vi efter att höja värdet på din karriär (kommunikation, lagarbete, rapportering, analytisk metod, offentliga presentationer, yrkesmässig mognad, etc.) och vi har för avsikt att utveckla din entreprenöriella talanger, både tillämpa den i början av nya affärsprojekt, så som blir din unika ledarstil ... [+]

{mbastudies-global-mba:plural} 2018 i Bilbao Spanien. I detta program strävar vi efter att höja värdet på din karriär (kommunikation, lagarbete, rapportering, analytisk metod, offentliga presentationer, yrkesmässig mognad, etc.) och vi har för avsikt att utveckla din entreprenöriella talanger, både tillämpa den i början av nya affärsprojekt, så att det blir din unika ledarstil. ÅHÖRARE MBA vänder sig till yrkesverksamma med påvisbara erfarenhet, som vill förbättra sina habilididades utanför ditt område av expertis, expanderande karriärmöjligheter och få erkännande i en företagsmiljö alltmer konkurrensutsatt. Programmet anpassar sig till egenskaperna hos det offentliga genom MBA Global läget. Tillvägagångssätt och metodik Två på semamas i Madrid Kontakt med yrkesutövare har en obestridlig transmissionskomponent och undervisningserfarenhet. För att få ut det mesta av sessionerna, måste eleverna fylla innan klassen en individuell prövning av den dokumentation som vi gör tillgängliga, så gå till klassrummet session "tidigare förvärvade kunskaper". arbetar online Klasserna kompletteras via nätet och genom video och / eller webinars också ansvarig för yrkesverksamma, samordnade insatser med innehållet i sessioner Akademisk insats kompletteras av nätet enskilda studenternas lärande framsteg efter tester (i inlärningsläge eller testläge), utför nätet Fallstudier, etc. KVALIFIKATIONER - Avdelning MBA - Master of Business Administration från Esden Business School - Ett intyg utfärdat av LSE, London School of Economics (tillval program) - Examensbevis inom e-handel FAKULTET Fakulteten består av ansedda yrkesverksamma inom aktiv träning kapacitet och effektivitet i överföringen av kunskap. Anställda, konsulter och styrelseledamöter i de viktigaste internationella företag som Electrolux, Detector, El Corte Ingles, Campofrio, Shiseido-L'Oréal, UBS, CaixaBank, Havas Media bland... [-]