Filter
Global MBA
Studietyp: Alla Tempo: Alla

Sök {mbastudies-global-mba:plural} i Sjukvård

En global MBA är en Master of Business Administration grad som blandar utbildning i traditionella affärsfärdigheter med fokus på globalt ledarskap, etik, hållbarhet, och företag och socialt ansvar. Vissa program kan till och med erbjuda studenterna möjlighet att studera utomlands.

Vad är en global MBA inom sjukvård? Dessa examensprogram introducera eleverna till viktiga hälsokluster runt om i världen. Studenter kommer sannolikt att ta kurser i affärs-, hälsovårds- och ledarskapspraxis, med fokus på bästa praxis globalt. Många av dessa globalt orienterade program understryker ledande strategiska förändringar i hälsovårdssystemen, datastyrd beslutsfattande och det bästa av hälsosystem och företag internationellt. Några ämnen och kurser som enskilda kan uppleva inkluderar finansiella verktyg för hälso- och sjukvård, etik och lag inom hälso- och sjukvård, informationsteknik och digitala hälsoinvesteringar, strategisk förändring och genomförande för vården och redovisning av vården.

Många globala MBA-hälso- och sjukvårdsprogram betonar bygga effektiva ledare. Ledarskapsförmåga kan hjälpa akademiker att få högre betalande jobb. Eleverna får ofta möjlighet att se den större bilden i situationer. Titta på saker från ett globalt perspektiv kan låta dem se på ett problem i en större vinkel och ställa dem bort från tävlingen när man söker jobb. Vissa program kräver även att eleverna ska lära sig ett främmande språk.

Kostnaden för att tjäna en global MBA i sjukvården kan fluktuera beroende på vilket universitet och program som erbjuds. Olika faktorer kan påverka prissättningen, så gör din forskning. När du väl har hittat en skola, kontakta den direkt för specifika priser.

Global Master of Business Administration hälsoprogram brukar förbereda studenter för en mängd olika positioner inom och utanför vården. Studenterna befinner sig ofta unikt kvalificerade för roller som företagsledare, personalförvaltare, folkhälsadministratörer, internationella försäljningskontonchefer och medicinska kontrollanter. Kandidater kan arbeta för organisationer som sjukhus, rehabiliteringscenter, myndigheter, mentalvårdsinrättningar och vårdhem. Många individer befinner sig väl lämpade för internationella positioner inom vården där fokus ligger mer på förebyggande av sjukdom än behandling.

Beroende på plats och programtyp kan studenter hitta universitet online och över hela världen som erbjuder en global MBA inom hälsovård. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Sjukvård

Hanyang University School of Business

Global Healthcare Management MBA - Programmets huvudsyfte är att producera professionella chefer inom sjukvårdsverksamheten som har kunskaper och färdigheter inom vården ... [+]

Global Healthcare Management MBA (GHCM MBA) Programöversikt

1. Field: Healthcare Management

2. Examensarbete: Civilingenjörsekonomiska ledningen

3. Prospektiva studenter

- Chefer på universitetssjukhus, sjukhus i offentliga och civila sektorer - Läkare, sjuksköterskor och sjukhuspersonal - Medarbetare inom sjukvården och läkemedelsindustrin - Regeringsanställda i hälso- och sjukvårdsministeriet, välfärds- och familjefrågor och närstående organisationer i offentliga och civila sektorer - Andra intresserade av vårdhantering

4. Krav på examen: 14 kurser (45 hp)

5. Programmets längd: Två akademiska år (4 terminer)

Mål

... [-]
Sydkorea Seoul
Mars 2020
Engelska
Deltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska