Vår Global MBA är en heltid forskarutbildning som ger en inblick i några av de senaste och mest innovativa områdena företagsledning och är särskilt inriktad på att utbilda studenter att uppskatta, acceptera och anpassa sig till olika affärs- och kulturmiljöer, förbereda dem för en livstid av besluts beslutsfattande och ledarskap.

I syfte att göra lärandet mycket mer snabba, engagerade och relevant, har den akademiska världen på SP Jain uppfräschade den globala MBA-program för att fokusera på utvecklingen av attribut som global intelligens, kreativitet och innovation, teamwork, beslutsfattande och kommunikation färdigheter, utan att kompromissa med teknisk kunskap.

Den nya globala MBA-programmet innehåller flera nya och innovativa tillägg, inklusive en online-adaptivt lärande system, en blandad form naturligtvis leverans och en ny framkant specialisering inom Consulting Management. Investment Banking och Wealth Management kommer att erbjudas som Global Finance, medan övriga inriktningar i Global Logistics och Supply Chain, IT och Contemporary Marketing fortsätter att erbjudas.

Global MBA Höjdpunkter

  • 12-månaders heltid forskarutbildning
  • För fackfolk med över 3 års arbetslivserfarenhet
  • Klassificerad bland världens högsta MBA-program av Forbes (2013-2014) och Financial Times (2011 och 2012)
  • Nya och förbättrade läroplan fokuserar på att öka din anställbarhet i en global miljö
  • Prematur lärande komponent minskar klassrummet tid att lära "begrepps komponenter" skapa tid för mer tillämpad på campus lärande
  • Australiensisk grad
  • Karriärtjänster Kontor i 4 länder
  • Ackrediterade av ABEST21, Japan

ADMISSION PROCESS

Eftersom detta är en eftergymnasial programmet, magisterexamen, måste den sökande redan vara en akademiker att gälla. Företräde ges till dem med ytterligare relevanta forskar kvalifikationer.

Den sökande måste ha minst tre års heltidsarbete erfarenhet.

De sökande måste ha avslutat sin gymnasieutbildning på engelska. Vid behov kan kandidaterna behöva tillhandahålla en auktoriserad uttalande som bekräftar detta.

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
1 år
Heltid
Pris
- Stipendium tillgängligt: ​​https://www.spjain.sg/programs/postgraduate/scholarships
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum