{mbastudies-global-mba:singular} i Moskva Ryssland

De Mest populära {mbastudies-global-mba:plural} i Moskva Ryssland 2018

MBA

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Ryssland eller, också officiellt känd som Ryska federationen, är ett land i norra Eurasien. Utbildning i Ryssland tillhandahålls huvudsakligen av staten och regleras av ministeriet för utbildning och vetenskap. I Ryssland, det tar ca 70% av utbildningstiden för de kontaktuppgifter lektioner med en lärare, resten 30% av arbetsbördan ägnas åt oberoende studie av materialet.

Moskva Staden anses ha den mest politiskt inflytande i Ryssland. Det hem till några av världens miljardärer. Moskva har över 11 miljoner människor och en livskraftig ekonomi. Staden har 60 statliga universitet och en majoritet av studenterna större i naturvetenskap.

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Moskva i Ryssland 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA MBA Ryssland Moskva.  Testa vår kategori EMBA MBA istället.

Sök efter liknande program här