{mbastudies-global-mba:plural} i Miljövetenskap

Se alla {mbastudies-global-mba:plural} i Miljövetenskap

Miljövetenskap

Efter avslutad kandidatexamen kan studenter välja att genomföra en examen på grundnivå, till exempel den globala masteren av företagsekonomi. Detta affärsinriktade program tar ett mångkulturellt tillvägagångssätt för att säkerställa att studenterna är redo att komma in i den internationella sektorn. Heltidsstudenter kan behöva två år för att slutföra en global MBA.

Vad är en global MBA i miljöstudie? Denna graduate business grad gifter sig med idéer för företagsekonomi med hållbarhetskoncept på global nivå. Kurser kan fokusera på hur affärsverksamheten påverkar miljön och politiken kring hållbarhet. Kärnkurser kan innehålla marknadsförvaltning, risk- och krishantering, operationshantering, miljöhållbarhet och värdeskapande, affärsjuridik och etik. Forskare kan välja vissa valbara kurser, såsom ekonomisk förvaltning eller energimarknader och politik, för att hjälpa dem att skapa ett unikt fokus.

Denna utbildning förbereder inte bara studenter för ledarroll roller i internationella företag, men kan också hjälpa deltagarna att skära färdigheter som kommer att påverka deras dagliga liv. En global MBA i Environmental Study, till exempel, förbättrar elevernas förmåga att kommunicera, organisera och fatta beslut. Med dessa eftertraktade färdigheter kan en kandidat kunna få en högre startlön.

Innan du ansöker om ett program måste eleverna göra några undersökningar för att se till att skolan erbjuder vad de behöver till ett pris som de har råd med. Undervisningen för detta MBA-program kan variera kraftigt från en skola till en annan.

Eftersom hållbarhet måste integreras på alla nivåer i ett företag, kan utexaminerade av en global MBA i miljöstudiet kunna få jobb i en mängd olika avdelningar. Vissa studenter har gått vidare för att bli företagens sociala ansvarskonsulter, verksamhetschefer, övervakare och miljökonsulter. Forskare kan kunna använda de färdigheter som uppnåtts genom dessa kurser för att komma in i journalistik, finans eller politisk sektor eller fortsätta sin utbildning.

Studenter över hela världen kan anmäla sig till denna typ av program genom online-kurser och lokala universitet. Klar att ansöka? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

 

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA Miljövetenskap.  Testa vår kategori EMBA Miljövetenskap istället.
Miljövetenskap

Sök efter liknande program här