{mbastudies-global-mba:singular} i Mexico City Mexiko

De mest populära {mbastudies-global-mba:plural} i Mexico City Mexiko 2018

MBA

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Mexiko är ett av de mest populära turist-länderna på jorden. Landet har både tropiska och tempererade zoner ger eleverna den bästa tiden här. Om du vill studera för din kurs i National Autonomous University of Mexico, kommer det att vara ett lysande liv med mycket underhållning i landet också.

Mexico City är den största staden och huvudstad i Mexiko. Den har också det största antalet universitet i landet, inklusive UNAM som är ett av de äldsta universiteten i kontinenten. Det är en idealisk plats för att få högre utbildning till rimliga kostnader.

Se {mbastudies-global-mba:plural} i Mexico City i Mexiko 2018

Läs Mer

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campusstudier Deltid October 2018 Mexiko Mexico City

Syftet med Global MBA är att utveckla ledande kompetens behövs för att uppnå en bättre utveckling i internationella affärer. dubbel examen .... [+]

global MBA

Den globala MBA är ett gemensamt initiativ av fyra handelshögskolor:

* Tulane University, USA. * Instituto Tecnologico Autonomo de Mexico (ITAM), Mexiko. * Universidad de los Andes (Uniandes), Colombia. * Institutet för Högre Administration Studier (IESA), Venezuela.

Syftet med Global MBA är att utveckla ledande kompetens behövs för att uppnå en bättre utveckling i internationella affärer.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): dubbel examen kommer att delas ut.

Programfunktioner:

Regionalt: Förstå bästa förvaltningspraxis och latinamerikanska företag. Globalt perspektiv: klasser undervisas i sex städer, med hjälp av den strategi som fokuserar på fall av stora företag runt om i världen. Challenger: trabjos utrustning bestående av fyra eller fler studenter från länder där hantering av olika kulturer är nödvändigt och nätverk expanderar. ... [-]

Global MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campusstudier Deltid July 2018 Mexiko Mexico City

Global MBA är en specialutbildad läroplan för chefer som håller eller söker ledarskap i Amerika. Programmet är ett joint venture av fyra prestigefyllda handelshögskolor. [+]

Global MBA är en specialutbildad läroplan för chefer som håller eller söker ledarskap i Amerika.

Detta är ett examensprogram som ger:

en. ett regionalt fokus på att hantera affärer i hela Amerika; b. ett globalt perspektiv genom resor och utvalda verkliga affärssaker med fokus på strategi i de stora affärsområdena i världen; c. en internationell ledarskaps- och teambyggnadsutmaning genom samarbete i en unik internationell kohort och; d. en tvåårig MBA (Latinamerika) / Master of Global Management (USA).

Programmet är ett joint venture av fyra prestigefyllda handelshögskolor: IESA, Caracas; ITAM, Mexico City; Tulane University, New Orleans och Universidad de los Andes, Bogota. MBA-studenter i dessa partner skolor registrerar sig i en särskild global modul bestående av 6 tre timmars kurser som erbjuds i fem olika länder. Den globala modulen erbjuds utanför den normala akademiska kalendern för att tillgodose rese- och accelerationsexamen.... [-]