{mbastudies-global-mba:plural} i Mexiko

Se Det 2 Bästa {mbastudies-global-mba:plural} i Mexiko 2018

MBA

Företagare som vill bygga vidare på sin utbildning och erfarenhet kan driva en global MBA. Detta examen förbereder eleverna för ledarskapsställningar i multinationella företag eller entreprenörsinsatser och innehåller ofta möjligheter till studier utomlands. 

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Mexiko, officiellt Mexikos förenta stater, är en federal konstitutionell republik i Nordamerika. Arbeta kan kräva ett arbete visum, vilket är svårt att få om du bara vill frilans för en kort tid. De flesta av de statligt finansierade universitet på borgmästare städer (delstatens huvudstad) har korta kurser om historia, gastronomi och kulturella ämnen, de flesta av dem är nästan gratis.

Be om information Den i topp {mbastudies-global-mba:plural} i Mexiko 2018

Läs Mer

Global MBA

IESA - Instituto de Estudios Superiores de Administración
Campusstudier Deltid October 2018 Mexiko Buenavista

Syftet med Global MBA är att utveckla ledande kompetens behövs för att uppnå en bättre utveckling i internationella affärer. dubbel examen .... [+]

global MBA

Den globala MBA är ett gemensamt initiativ av fyra handelshögskolor:

* Tulane University, USA. * Instituto Tecnologico Autonomo de Mexico (ITAM), Mexiko. * Universidad de los Andes (Uniandes), Colombia. * Institutet för Högre Administration Studier (IESA), Venezuela.

Syftet med Global MBA är att utveckla ledande kompetens behövs för att uppnå en bättre utveckling i internationella affärer.

MBA (IESA) / Master of Global Management (Tulane University): dubbel examen kommer att delas ut.

Programfunktioner:

Regionalt: Förstå bästa förvaltningspraxis och latinamerikanska företag. Globalt perspektiv: klasser undervisas i sex städer, med hjälp av den strategi som fokuserar på fall av stora företag runt om i världen. Challenger: trabjos utrustning bestående av fyra eller fler studenter från länder där hantering av olika kulturer är nödvändigt och nätverk expanderar. ... [-]

Global MBA

ITAM - Instituto Tecnológico Autónomo de México
Campusstudier Deltid July 2018 Mexiko Buenavista

Global MBA är en specialutbildad läroplan för chefer som håller eller söker ledarskap i Amerika. Programmet är ett joint venture av fyra prestigefyllda handelshögskolor. [+]

Global MBA är en specialutbildad läroplan för chefer som håller eller söker ledarskap i Amerika.

Detta är ett examensprogram som ger:

en. ett regionalt fokus på att hantera affärer i hela Amerika; b. ett globalt perspektiv genom resor och utvalda verkliga affärssaker med fokus på strategi i de stora affärsområdena i världen; c. en internationell ledarskaps- och teambyggnadsutmaning genom samarbete i en unik internationell kohort och; d. en tvåårig MBA (Latinamerika) / Master of Global Management (USA).

Programmet är ett joint venture av fyra prestigefyllda handelshögskolor: IESA, Caracas; ITAM, Mexico City; Tulane University, New Orleans och Universidad de los Andes, Bogota. MBA-studenter i dessa partner skolor registrerar sig i en särskild global modul bestående av 6 tre timmars kurser som erbjuds i fem olika länder. Den globala modulen erbjuds utanför den normala akademiska kalendern för att tillgodose rese- och accelerationsexamen.... [-]