MBASTUDIES

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Mediahantering

För att få en konkurrensfördel väljer många att fortsätta sin utbildning med en magisterexamen i företagsekonomi. Denna doktorsexamen tar vanligtvis en till tre år att slutföra och kräver ofta en kandidatexamen som en förutsättning.

Vad är en global MBA i Media Management? En global MBA i Media Management ger studenterna de praktiska färdigheter och teoretiska kunskaper som krävs för att lyckas i dagens ständigt föränderliga mediebransch. Lärare lär sig om både traditionella och digitala media genom klasser i ämnen som social media management, PR, marknadsstrategier, branding och produktutveckling.

Kommunikation är nyckeln i nästan alla delar av livet, och kommunikationsförmågan som uppnåtts genom Global MBA i Media Management-programmet är därför ovärderligt både professionellt och personligt. Förstå kraften i PR och hur man skapar ett starkt varumärke är färdigheter som är mycket eftertraktade i den internationella näringslivet.

Det finns ett brett spektrum av faktorer som påverkar kostnaden för ett globalt MBA-program, till exempel plats, skola och varaktighet. Noggrant undersöka alla alternativ, och kontakta institutionens antagningskontor för information om exakt pris för undervisning och andra relaterade avgifter.

Olika karriärmöjligheter väntar på kandidater med en global MBA i Media Management. Det finns många internationella möjligheter på allt från småföretag till Fortune 500-företag. Möjliga positioner är marknadsföringskoordinator, social media manager, produktchef och PR-strateg. Kandidater kan arbeta inom ett brett spektrum av branscher och är ofta berättigade att gå direkt till ledningsnivåer.

Intresserade personer kan välja mellan traditionella program på campus eller studera online. Skolor över hela världen erbjuder Global MBA i Media Management, så de har möjlighet att välja program, plats och varaktighet som bäst passar deras behov. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Mediahantering Filter

MBA i Global Fashion Media

IFA Paris
Global MBA
Okt 2020
<
Heltid
<
15 månader
Engelska
Campusstudier

För de som är intresserade av en framtida karriär inom detta mycket innovativa område som kräver nya metoder och tvärvetenskapliga färdigheter, syftar denna unika kurs till at ...

Läs mer