close

Filter

Visa resultat

Se {mbastudies-global-mba:plural} i Management inom modeindustrin

För studenter intresserade av internationella affärer karriärer, kan inskrivning i ett globalt MBA-program ge dem den specialkunskap som de behöver för att lyckas. Vanligtvis tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen, exponerar denna typ av program vanligtvis studenter för olika kulturer för att förbättra deras kunskaper i näringslivet. Vad är en global MBA inom modeh… Läs mer

För studenter intresserade av internationella affärer karriärer, kan inskrivning i ett globalt MBA-program ge dem den specialkunskap som de behöver för att lyckas. Vanligtvis tillgänglig för alla som har fullgjort en kandidatexamen, exponerar denna typ av program vanligtvis studenter för olika kulturer för att förbättra deras kunskaper i näringslivet.

Vad är en global MBA inom modehantering? Denna typ av program ger vanligtvis studenterna en övergripande förståelse för modeindustrins affärsänd. Kurser täcker vanligtvis en mängd olika affärsaspekter såsom managementteori, affärsstrategi och marknadsföringsteknik. Studenter kan också studera försörjningskedjor och finanser för att runda ut sina kunskaper. Målet med programmet är vanligtvis att hjälpa studenter att förstå hur affärsfunktionerna är på både offentliga och privata marknader.

Medan de är inskrivna i ett globalt MBA-program, kommer studenterna vanligtvis att utveckla en uppsättning färdigheter som kan hjälpa dem att navigera i den komplicerade verksamheten. Problemlösningsförmåga kan göra det möjligt för elever att undvika företagsolyckor på grund av olyckor, medan starka ledarskapsförmågor kan leda till arbetstillfällen i framtiden. Kommunikationsförmåga är användbar för att upprätthålla personliga relationer och skapa företagsnätverk.

Priset på ett globalt MBA-program varierar beroende på vilken skola som erbjuder graden. Eftersom inga två skolor är exakt lika varierar undervisningskostnaderna mycket.

Efter att ha fullgjort en global MBA i Fashion Management, är studenter vanligtvis berättigade till många intressanta karriärer. Många börjar sina egna företag, medan andra väljer att arbeta som företagsledare för befintliga. Vissa driver karriär som inköps- eller driftschefer. Annat hitta jobb som direktörer för visuella merchandising eller evenemangshanterare. Karriärer som produktchefer eller direktörer för detaljhandelsträning kan vara tillgängliga.

Med fler elever som är intresserade av högre utbildning möter skolor runt om i världen efterfrågan genom att erbjuda mer onlinekurser än någonsin tidigare. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
IFA Paris
paris, Frankrike

För de som är intresserade av en framtida karriär inom detta mycket innovativa område som kräver nya metoder och tvärvetenskapliga färdigheter, syftar denna unika kurs till at ... +

För de som är intresserade av en framtida karriär inom detta mycket innovativa område som kräver nya metoder och tvärvetenskapliga färdigheter, syftar denna unika kurs till att utveckla potentialen hos sökande från en mängd olika bakgrunder som modedesign, grafik, produkthantering, journalistik och medieforskning. -
Global MBA
Heltid
24 månader
Engelska
Okt 2021
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här