MBASTUDIES

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Ledarskap i USA Distansutbildning 2021

Globala MBA-program tjänar yrkesverksamma som söker vidare karriär i internationell verksamhet. Studenter studerar specialiseringar som är särskilt fördelaktiga för detta arbetsområde. Kursens ämnen kan omfatta främmande språk och kulturell känslighet.

De som studerar ledarskap kan ofta ta en mängd olika ledande befattningar inom företag, myndigheter, ideella grupper eller andra organisationer. Detta ämne innebär studier av vad som gör en bra ledare och hur ledarskap kan förvärvas.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kontakta skolor Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Ledarskap i USA Distansutbildning 2021

1 Resultat i Ledarskap, Amerikas förenta stater, Distansutbildning Filter

Master of Business Administration (mba) i globalt ledarskap

Richfield University
Global MBA
Engelska
Campusstudier
Internet

Richfield College MBA med alternativ i Global Leadership är examenprogrammet inriktat på att förbereda studenterna att bidra till förvaltningen och

Läs mer