Filter
Global MBA
Japan Studietyp: Alla Tempo: Alla

jämför Den Bästa {mbastudies-global-mba:plural} i Japan 2019

Företagare som vill bygga vidare på sin utbildning och erfarenhet kan driva en global MBA. Detta examen förbereder eleverna för ledarskapsställningar i multinationella företag eller entreprenörsinsatser och innehåller ofta möjligheter till studier utomlands. 

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Japan är en önation i Östasien. Beläget i Stilla havet, ligger det till öst av havet av Japan, Kina, Nordkorea, Sydkorea och Ryssland som sträcker från havet av Okhotsk i norden till det östliga Kina havet och Taiwan i söder.

Kontakta skolor direkt de mest populära {mbastudies-global-mba:plural} i Japan 2019

Läs mer Läs mindre

Results

Doshisha Business School

Doshishas globala MBA, ett tvåårigt heltids MBA-program, är verkligen unikt med en internationell studentkropp, tre innovativa fokusområden, betoning på socialt ansvar, f ... [+]

Globala affärer i det 21: a århundradet kan inte längre förlita sig på enkla beräkningar av vinst och dela prestanda som den primära måtten på framgång. Med fokus på hållbarhet guidar Doshisha Global MBA studenterna att utforska och förfråga bortom de etablerade gränserna som fastställs av etablerade teorier och praxis för global verksamhet och ledning för att se bortom "business as usual". När de växer till globala ledare kommer studenterna inte bara att täcka bredden av standard MBA-kärnämnen, men också utveckla djupare insikter från programmets tre fokusområden och stärka sin analytiska förmåga genom vårt programs forskningsavhandlingskomponent.

Programmet Global Business and Management Studies (Global MBA)... [-]

Japan Kyoto
September 2019
Heltid
2 år
Campusstudier
Läs mer på svenska