{mbastudies-global-mba:singular} i Milano Italien

alla bästa {mbastudies-global-mba:plural} i Milano Italien 2018

MBA

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Italien, officiellt Republiken Italien, är en enhetlig parlamentarisk republik inom Europeiska unionen, som ligger i södra Europa. I norr gränsar det Frankrike, Schweiz, Österrike och Slovenien längs Alperna.

För alla dem som är intresserade av att studera mode och senaste trenderna Milan är det bästa stället att gå. Den har alla de goda utbildningsinstitutioner som ger utbildning av god kvalitet till en rimlig kostnad. Universitetet i Milano och Polytechnic University of Milan är några av de välkända universitet.

Sök {mbastudies-global-mba:plural} i Milano i Italien 2018

Läs Mer

MBA I Globalt Hotell- Och Turism Förvaltning

UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Campusstudier Heltid 12 månader June 2018 Italien Rom Milan Palermo + 2 fler

UET Italia lanserar UET International att erbjuda engelska undervisade program globalt. Direkt i vår MBA i Global Hospitality och Tourism Management start den 2 november 2015. [+]

{mbastudies-global-mba:plural} 2018 i Milano Italien. Om programmet UET Italia lanserade UET International att erbjuda engelska undervisade program globalt. Den första intaget av MBA i globalt hotell- och turism förvaltning började den 2 november 2015. MBA består av 3 faser: Teori (4 månader i Milano campus) Praktik (4 månader som helst inklusive nuvarande arbetsplats) Hörnsten projekt (4 månader nätet men viva i Milano). Skaffa en dubbel examen från UET och ett brittiskt universitet genom att överföra 120 timmar kredit tjänat på vår MBA fullt ackrediterad av fyra brittiska universitet inklusive Coventry University (London Campus) rankad nr. 2 inom turism och gästfrihet på den brittiska 2016 Guardian League University Guide. Möjligheter för UET Alumni Förbättra dig karriär och klättra på karriärstegen Stipendier på upp till 55% för EU-Alumni och 35% för icke-EU-Alumni Programstruktur Termin 1 4 månader, blockera undervisning, 9 enheter, 270 kontakt timmar - Marknadsföring för Hospitality och turism - E-turism och sociala medier i Hospitality och turism - Destination Management - Hotel Real Estate Investment och Asset Management - Financial Management för besöksnäringen - Organisations behavious i International Tourism and Hospitality Organisationer - Avancerade forskningsområden: metoder för Hospitality och turism - Strategic Management för Hospitality och turism - Internationell turistpolitik och utveckling Termin 2 4 månader, heltid 6 månader obetald praktik Termin 3 4 månader, Capstone projekt utbildningsmål Den MBA i globalt hotell- och turism förvaltning är en 12-månaders heltid program som syftar till att förvärva fasta gästfrihet och turism ledarförmåga och fullt ges på engelska. Akademiker i gästfrihet och... [-]