close

Filter

Visa resultat

Jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Innovation

En Global MBA är en magisterexamen som vanligtvis har en särskild tonvikt på mångfald. Denna typ av examen kan ta ett mer internationellt tillvägagångssätt för studier av studier, vilket ger studenterna en välutbildad utbildning i begrepp som kan gälla mer än ett land. Vad är en global MBA inom innovation? Om du är intresserad av att starta ditt eget företag eller omvandla dina bä… Läs mer

En Global MBA är en magisterexamen som vanligtvis har en särskild tonvikt på mångfald. Denna typ av examen kan ta ett mer internationellt tillvägagångssätt för studier av studier, vilket ger studenterna en välutbildad utbildning i begrepp som kan gälla mer än ett land.

Vad är en global MBA inom innovation? Om du är intresserad av att starta ditt eget företag eller omvandla dina bästa affärsidéer till ett befintligt företag till en verklighet, kan det vara det perfekta programmet för dig. En grad i innovation kan hjälpa dig att skaffa mycket nödvändig bakgrund och färdigheter så att du är bättre rustad att hantera näringslivet. Det kan vara ett särskilt fokus på kurser som är utformade för att förbereda dig för att slutföra dina egna affärsprojekt från början till slut.

Att tjäna en grad i innovation kan ge dig flera viktiga livskunskaper. Dessa inkluderar ofta tidskompetens, så att du kan få mer gjort på kortare tid; kommunikationsförmåga, så att du kan få dina meddelanden till andra tydliga; och pengar förvaltning, så att du kan göra bättre ekonomiska beslut.

När du försöker bestämma hur mycket det kostar för att tjäna din examen kan det vara bra att överväga skillnaden i kostnad från skolan till skolan och om online-kurser kan vara ett bra val för dig.

När det gäller karriärmöjligheter kan denna grad vara ganska mångsidig. Det kan vara ett bra val om du är intresserad av entreprenörskap, blir en företagsägare för din egen start. Det kan också finnas alternativ för dig att arbeta för ett befintligt företag som direktör eller VD. På grund av företagets fokus på denna grad kan du hitta arbete som personal eller bokföringschef.

Det kan finnas många alternativ att utforska för att tjäna din globala MBA. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
Long Island University, Post Campus
Brookville, Amerikas förenta stater +2 Mer

LIU: s ettåriga globala MBA är ett unikt program för studenter att ha fördjupande lärandeupplevelser i tre världscentra: London, Shanghai och New York.

LIU: s ettåriga globala MBA är ett unikt program för studenter att ha fördjupande lärandeupplevelser i tre världscentra: London, Shanghai och New York. -
Global MBA
Heltid
11 månader
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här