close

Filter

Visa resultat

Hitta {mbastudies-global-mba:plural} i Hotell och turism

En global masterexamen för företagsekonomi är en högskoleutmärkelse. En global MBA kan fokusera på en rad olika affärsaspekter, men programmet kommer att se på ämnet ur olika kulturella synvinklar. Denna typ av utbildning kan ta en till tre år. Vad är en global MBA inom turism och gästfrihet? Det är ett program som ger en internationell titt på studien av turism och gästfrihet. St… Läs mer

En global masterexamen för företagsekonomi är en högskoleutmärkelse. En global MBA kan fokusera på en rad olika affärsaspekter, men programmet kommer att se på ämnet ur olika kulturella synvinklar. Denna typ av utbildning kan ta en till tre år.

Vad är en global MBA inom turism och gästfrihet? Det är ett program som ger en internationell titt på studien av turism och gästfrihet. Studenter får möjlighet att studera i olika länder under programmet eller åtminstone ta en mångkulturell titt på frågor som rör turism och gästfrihet. Varje program kan vara lite annorlunda, men kurser som är nödvändiga motsvarar ofta hotellinvesteringar och bedömningshantering, internationell turismspolitik och utveckling, destinationshantering, marknadsföring för gästfrihet och turism, avancerade forskningsmetoder för gästfrihet och turism samt ekonomisk förvaltning för besöksnäringen.

En global MBA inom turism och gästfrihet kan hjälpa studenter att finslipa en rad olika färdigheter, bland annat organisering, marknadsföring och ledande. Inte bara kommer dessa möjligheter att hjälpa en person att ha en framgångsrik karriär inom gästbranschen, men de kan också hjälpa till att förbättra studentens personliga liv. De färdigheter som uppnåtts genom kursen kan till och med leda till en högre startlön.

Undervisning för en global MBA kan bero på läget för skolan, programmets varaktighet och klassens lägen. På grund av fluktuationen måste eleverna undersöka potentiella skolor för att hitta en som passar deras behov.

Kandidater med en global MBA inom turism och gästfrihet är beredda att bedriva en mängd olika karriärer inom gästfrihet och turism. Till exempel kan vissa studenter fortsätta att bli hotellchefer, resekontorskonsulter, regionala turismdirektörer, turismforskningsinstruktörer, resvägschef eller ledande researrangörer. De färdigheter som uppnåtts genom denna utbildning kan också förbereda deltagarna att vidareutbilda sig genom doktorsexamen.

Oavsett var en person bor, kan denna utbildning vara tillgänglig genom online-kurser och lokala universitet. Klar att lära sig mer? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Relaterade studiefält
arrow_drop_up arrow_drop_down
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
UET University School Of Tourism (Scuola Universitaria Europea per il Turismo)
Milan, Italien

Denna Master of Business Administration eller MBA (Global Hospitality and Tourism) är bra för: akademiker som vill fortsätta sin studie, de som vill bli entreprenörer och star ... +

Denna Master of Business Administration eller MBA (Global Hospitality and Tourism) är bra för: akademiker som vill fortsätta sin studie, de som vill bli entreprenörer och starta egen gästfrihet och turism, de som växlar från andra branscher och de som vill fördjupa sin karriär och anta mer ledande roller eller gå med globala organisationer. -
Global MBA
Heltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här