{mbastudies-global-mba:singular} i Thessaloniki Grekland

Den Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Thessaloniki Grekland 2018

MBA

En Master of Business Administration eller MBA är en tvåårig forskarnivå grad att individer kan fortsätta efter att ha tagit en kandidatexamen. Tjänar en MBA kan hjälpa akademiker att få den viktiga kunskaper, färdigheter och erfarenhet de behöver för att starta en karriär i näringslivet.

 

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Staden Thessaloniki är den näst största i landet och hem för mer än 790.000 invånare. Det är en av Greklands viktigaste kommersiella knutpunkter och spelar en viktig roll i den totala ekonomin. Den är värd landets största universitet bland andra institutioner.

Sök bland {mbastudies-global-mba:plural} i Thessaloniki i Grekland 2018

Läs Mer

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Grekland Thessaloniki Aten + 1 fler

[+]

Inlärningserfarenheten förbättras ytterligare av det breda utbudet av deltagarnas professionella och akademiska bakgrund.

Sammanslagningar och förvärv Marknadsplanering, - -

Bedömningsmetoderna varierar också, bland annat individuellt och gruppkursarbete, presentationer, rapporter, självreflektion, online-tester och verkliga affärsprojekt.

Kombinationen av alla dessa olika bedömningsmetoder underlättar utvecklingen av elevernas färdigheter i kommunikation, analys - syntes, problemlösning, skrivpresentation och självutvärdering. Studieupplevelsen förbättras ytterligare av den välbalanserade blandningen av deltagarna, som representerar olika akademiska och yrkesmässiga bakgrunder samt Medelhavskundskolans ytterligare aktiviteter (som Student Excellence Conference, gästföreläsningar, etc.).... [-]


MBA Globala

Mediterranean College, Athens
Campusstudier Deltid 3 år October 2018 Grekland Thessaloniki Aten + 1 fler

Vår MBA Global är ett riktmärke för framgångsrika chefer i den moderna affärsverksamheten och strävar efter att bli en inkubator för framtida ledare. [+]

. Lärare omfattar företagsledare med en solid akademisk bakgrund, som är ackrediterade föreläsare vid University of Derby.

Vår MBA Global är ett riktmärke för framgångsrika chefer i den moderna affärsverksamheten och strävar efter att bli en inkubator för framtida ledare.

Presentationsteknik

[-]