{mbastudies-global-mba:plural} i Grekland

Se alla 2 Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Grekland 2018

MBA

MBA är ett program utformat för studenter som vill främja sina akademiska kunskaper och tillämpa dem på verkliga verkliga affärssituationer. Den vägleder eleverna att reflektera och positionera om sig i termer av att välja sina framtida karriärer. Eleverna får en bred förståelse av de viktigaste funktionerna i ett antal affärsområden och använda dessa kunskaper för att bidra till den strategiska ledningen av ett företag.

Grekland utvecklat sitt utbildningssystem med högre utbildning i toppen. Över 40% av alla greker bor i Aten och det är också där de bästa möjligheterna att bedriva en högre utbildning är. Gränsar till Albanien, Makedonien, Bulgarien och Turkiet, är Grekland en turist pärla med en av världens 's fantastiska stränder.

Kontakta skolor direkt Den mest populära {mbastudies-global-mba:plural} i Grekland 2018

Läs Mer

MBA Global Finance

Mediterranean College, Athens
Campusstudier Deltid 2 år October 2018 Grekland Thessaloniki Aten + 1 fler

[+]

Inlärningserfarenheten förbättras ytterligare av det breda utbudet av deltagarnas professionella och akademiska bakgrund.

Sammanslagningar och förvärv Marknadsplanering, - -

Bedömningsmetoderna varierar också, bland annat individuellt och gruppkursarbete, presentationer, rapporter, självreflektion, online-tester och verkliga affärsprojekt.

Kombinationen av alla dessa olika bedömningsmetoder underlättar utvecklingen av elevernas färdigheter i kommunikation, analys - syntes, problemlösning, skrivpresentation och självutvärdering. Studieupplevelsen förbättras ytterligare av den välbalanserade blandningen av deltagarna, som representerar olika akademiska och yrkesmässiga bakgrunder samt Medelhavskundskolans ytterligare aktiviteter (som Student Excellence Conference, gästföreläsningar, etc.).... [-]


MBA Globala

Mediterranean College, Athens
Campusstudier Deltid 3 år October 2018 Grekland Thessaloniki Aten + 1 fler

Vår MBA Global är ett riktmärke för framgångsrika chefer i den moderna affärsverksamheten och strävar efter att bli en inkubator för framtida ledare. [+]

. Lärare omfattar företagsledare med en solid akademisk bakgrund, som är ackrediterade föreläsare vid University of Derby.

Vår MBA Global är ett riktmärke för framgångsrika chefer i den moderna affärsverksamheten och strävar efter att bli en inkubator för framtida ledare.

Presentationsteknik

[-]