{mbastudies-global-mba:singular} i Paris Frankrike

de Topp {mbastudies-global-mba:plural} i Paris Frankrike 2018

MBA

Ett globalt MBA-program tränar studenter för företags karriärer med ett internationellt perspektiv. Deltagarna studerar ofta utomlands, får praktisk erfarenhet i en internationell arbetsplats och samarbetar med en mångfald uppsättning kamrater.

En Master of Business Administration (MBA) presenteras för studenter efter avslutad två år av avancerade och specialiserade studier som täcker ämnen såsom affärer, ledning, finans och redovisning. Tjänar en MBA kan ge akademiker en konkurrensfördel gentemot andra arbetssökande i en aggressiv arbetsmarknaden.

 

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

jämför {mbastudies-global-mba:plural} i Paris i Frankrike 2018

Läs Mer
För tillfället finns det inga program att visa för Global MBA MBA Frankrike Paris.  Testa vår kategori EMBA MBA istället.

Sök efter liknande program här